YAFLogo

aokocax
  • aokocax
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
16 years ago
I have completely modified the turkish.xml file from english.xml file .

Translation note:

1.93 Normal kurulumunda dil olarak türkçe seçerseniz hata alıyorsunuz. Bundan dolayı bütün dil dosyasını baştan çevirdim.

Dil paketini kullanırken hata veya yanlışlıklar görürseniz lütfen bana bildirin hataları düzelteyim.

Sponsor
@butun
  • @butun
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling
15 years ago
thanks 🙂
UserPostedImage  UserPostedImage 
@butun
  • @butun
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling
15 years ago

Translation note:

1.93 Normal kurulumunda dil olarak türkçe seçerseniz hata alıyorsunuz. Bundan dolayı bütün dil dosyasını baştan çevirdim.

Dil paketini kullanırken hata veya yanlışlıklar görürseniz lütfen bana bildirin hataları düzelteyim.

aokocax wrote:

dil dosyasını eskisi ile değiştirince ve yeni bir post oluşturmaya çalıştığımda hata alıyorum.

Invalid Page Pointer: BBCODEMODULE

sanırım dil dosyası içerisinde BBCODEMODULE adlı yeni bir page oluşturmak gerekiyor

UserPostedImage  UserPostedImage 
FyDoxa
  • FyDoxa
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling
15 years ago
Emeğin için teşekkürler. Ancak şöyle bir sorunum var.

Index (zero based) must be greater than or equal to zero and less than the size of the argument list.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.FormatException: Index (zero based) must be greater than or equal to zero and less than the size of the argument list.

Dil ayarını değiştirdiğimde, bu hatayı alıyorum. Çözümünü biliyorsan yardımcı olabilir misin?

İyi günler dilerim.

FyDoxa 😉
togius
  • togius
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
15 years ago

Translation note:

aokocax wrote:

dostum eline emeğine sağlık sorun çözüldü. (Thanks for everything.)