YAFLogo

huwbaynham
  • huwbaynham
  • 52.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Hi.

I just registered for YAF.NET yesterday. It took a while as I ran into a problem with login, which I think is a general problem that might need someone to look at...?

http://forum.yetanotherforum.net , the login link at the very top of the screen (in the black bar) works fine, but the login link in the forum header doesn't work. If you try to use that login link it allows you to attempt to login but always seems to report that the username/password is incorrect (at least it does for me!)

Unfortunately, when you first register for the site (as I did yesterday) and it takes you to the email verification screen, it is this second login dialog/page that it takes you to (so I couldn't understand why, when I had just registered and knew my password, that I couldn't login). It was only when I also decided to try the separate login link at the top of the screen to open a new (and https://) login page did it work OK.

Just thought I'd let you know....

Regards

Huw

Sponsor
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
Thank you... that needs to be fixed.
dillegummin
12 years ago
Actually I think it is a problem with the latest version in general Jaben. Not sure if it is related but. I have random users on my forum that can't login to the forum anymore even though they are using the right user name and password. They just get the message "The user name or password entered is incorrect. Please try again.".

alexp
  • alexp
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
12 years ago

Thank you... that needs to be fixed.

Originally Posted by: Jaben 

Hi,

Are there any updates on this issue?

I have also experienced this earlier today.

http://forum.yetanotherforum.net/yaf_login.aspx  but it did not work. It shows the following message "The user name or password entered is incorrect. Please try again.".

https://yetanotherforum.net/Login.aspx  on the top left corner, it worked.