YAFLogo

bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Hi

http://bhtech.co.uk/forum/install/  I am getting a 404 error. I used the BIN version of the latest package, and followed the ReadMe instructions.

BHT
Sponsor

herman_herman
12 years ago
Quote:

STEP 6. (OPTIONAL) MODIFY "app.config" FILE:
By default YAF is designed to be installed at the root application on any IIS web server. If you want YAF to be installed off of the main root, you need to modify the root key. Make sure the files in the /bin directory of the YAF zip file are copied to /bin directory on the root of your web server. Then open up "app.config" and uncomment the "YAF.AppRoot" key. Enter the value as the directory to your forum. Example: If you have install the forum in the directory "/forum/yaf/" you will need to uncommend/add key with name "YAF.AppRoot" and value "/forum/yaf/" to app.config.

bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
herman_herman wrote:

Quote:

STEP 6. (OPTIONAL) MODIFY "app.config" FILE:
By default YAF is designed to be installed at the root application on any IIS web server. If you want YAF to be installed off of the main root, you need to modify the root key. Make sure the files in the /bin directory of the YAF zip file are copied to /bin directory on the root of your web server. Then open up "app.config" and uncomment the "YAF.AppRoot" key. Enter the value as the directory to your forum. Example: If you have install the forum in the directory "/forum/yaf/" you will need to uncommend/add key with name "YAF.AppRoot" and value "/forum/yaf/" to app.config.



The root of my URL (so to E:/bhtech, which is the root of www.bhtech.co.uk) or the root of my server (So E:/)

BHT
herman_herman
12 years ago
Wherever you install YAF the directory needs to be defined as a virtual directory in IIS.For example the root of your website where you put index.html in most of the hosting is virtual directory but then if you want to install YAF in sub folder and the host does not allow you to create more than one virtual directory then you need to add the above switch.
bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Sorry, still seems not to work 🤬

Attached is a screenshot of what the fileman is telling me. Below is the code in app.config (password removed)





















































bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
herman_herman
12 years ago
First make sure you have copied all DLL files form inside bin folder at /forum to the bin folder of you website root:

From
http://bhtech.co.uk/forum/bin 

To
http://bhtech.co.uk/bin 


Then change the following key:


To:




bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Done, still don't work. This is now annoying me really badly 🤬 🤬 🤬
herman_herman
12 years ago
Interesting...I can't get it to work in sub folder too.It does not take that switch into account at all .Will investigate...
bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
herman_herman wrote:

Interesting...I can't get it to work in sub folder too.It does not take that switch into account at all .Will investigate...



Thanks a lot (clicked "thank" button).
javascript:__doPostBack('forum$ctl01$PostReply','')
Ederon
  • Ederon
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
App.Root should be "/forum" and contents of forum bin should be copied to root/bin if you are not running in virtual directory of its own for forum, or to /forum/bin if forum does have its own virtual directory/application.

In first case, also web config should be merged with your root site's one and place in the root of web. In second case, it's ok in /forum dir.
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Right... Still showing an error. web.config is at bhtech.co.uk, as are the bin and app_code folders. My app.config file is the same as above. All the rest of the folders are in a forum folder, which is at bhtech.co.uk/forum, which also reports 404
herman_herman
12 years ago
Ederon wrote:

App.Root should be "/forum" and contents of forum bin should be copied to root/bin if you are not running in virtual directory of its own for forum, or to /forum/bin if forum does have its own virtual directory/application.

In first case, also web config should be merged with your root site's one and place in the root of web. In second case, it's ok in /forum dir.



Went through all of them and didn't work.😕
Ederon
  • Ederon
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
FP:Ederon
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
bhtech
  • bhtech
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Ederon wrote:

FP:Ederon

____________

When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.




When will this be roughly. Would this work on a subdomain (which I think should be a virtual directory)

BHT
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button