YAFLogo

Gideon
  • Gideon
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
I'm still a newbie to YAF so please bear with me 🙂

Ok, I've created my own asp.net web application solution. In the root of the site I've created
a folder called Website and that's where MY site's files reside.

Underneath the Website folder I've create another directory called YAF.

I opened the YAF VS2008 solution and published the site to my YAF folder of my solution.
I've configured all of the various config files to the best of my knowledge.
I moved these YAF config files to the root of my website.

Now I'm trying to run the Installation folder's Default.aspx to install the forum.

I'm getting an error that says

Quote:

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: The format of a configSource file must be an element containing the name of the section.

Source Error:


Line 1:
Line 2:


Gideon
  • Gideon
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
I really need help before the weekend if possible 🙂
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button