YAFLogo

Vicente
  • Vicente
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-12-03T06:44:19Z
Hello everyone! I have a problem installing a yaf forum, it's the first time that I work with an asp forum and sql server so I'm a noob hehehe

The data base test during the installation is correct, I did a new database and added a new user with permissions, but in the last screen when I mark "Attempt to install..." and click next, then it appears an error screen with that message:

SCREEN 

can anyone help me please?

another question... How can I set Asp.Net Hosting Trust Level to "Full" in the first screen it says that mine is unrestricted, but better if it is full.

many thanks in advance πŸ™‚

Sponsor
bbobb
  • bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2009-12-03T06:57:49Z
YAF version is ...
Vicente
  • Vicente
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-12-03T07:02:01Z
sorry, the version is v1.9.4-BETA3 πŸ˜‰
Kamyar
  • Kamyar
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2009-12-03T07:37:14Z
Vicente wrote:

How can I set Asp.Net Hosting Trust Level to "Full" in the first screen it says that mine is unrestricted, but better if it is full.

The web.config file has an element for this

<trust level="[Full|High|Medium|Low|Minimal]"
originUrl="URL"
processRequestInApplicationTrust = "[True|False]"
/>
also trust level for all asp.net applications is set in the machine.config under . (machine.config file is in: "\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\CONFIG"

If you're on a remote server and it's not a virtual privat server, then I don't think it's possible to change the trust level to full.


If at first you don’t succeed, call it version 1.0
Vicente
  • Vicente
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-12-03T07:54:02Z
Hi Kamyar and thanks for answering,

I am installing YAF on my machine.

I am looking into machine.config at ther path you've specified but the only line containing "trust" is:

In "node". Is it correct?

I've looked into web.config and no "trust level" keywords appeared.

I've added that line to web.config, node :

But the test has returned "unrestricted" again.

I don't know which values are correct for "originUrl" and "process..".

Any help will be appreciated!

AbhishekRShah
2011-05-23T07:55:59Z
Hey did you get the answer for your query,

Even I am facing the same issue,

Any suggestion?

Igorek24
  • Igorek24
  • 50.6% (Neutral)
  • YAF Forumling
2012-04-12T08:18:02Z
You may not need this anymore but some Google people may find this helpful. Set trust level to High in web.config and it will work.

UserPostedImage

UserPostedImage