YAFLogo

SudoSub
  • SudoSub
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
15 years ago
I have the YAF forum folder setup as a sub directory of my already existing website. The only way I was able to get access to the forum on my test machine was to add :

          <authorization>
		<allow roles="administrators" />
		<deny users="*" />
		</authorization>

to my web.config in the forum folder, otherwise it would tell me that the forum was not configured as an application or something along those lines.

As of right now when I navigate to my test forum I get auto logged in with my Windows profile.

(As you can tell I am pretty new to this so be gentle, I'm sure I just goofed up somewhere along the lines)
Sponsor

mddubs
  • mddubs
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
15 years ago
What's your question?
UserPostedImage 
www.bunkerhollow.com  | www.careercomputing.com 
When I post fp:mddubs in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting. (Yes I stole this off Mek 🙂, who stole this off Ederon 🙂 )
logan
  • logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
15 years ago
is authentication set to forms or windows??
test
SudoSub
  • SudoSub
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
15 years ago
My main website folders web.config file was set to windows, i changed it to forms, and now something really odd is happening, when I click on my link to the message board from the main sites index page(forum/forum.aspx) I instead get taken to my login page for the already existing site (root/login.aspx), which should have no relationship to the forum.aspx page.
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button