YAFLogo

stjaxn
  • stjaxn
  • 56% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
I *think* I've looked everywhere for how to upgrade from 1.9.1 to 1.9.3 and I can't find anything. Is it as simple as downloading the 1.9.3 files, transfer them up to the server, then running install?
Sponsor

stjaxn
  • stjaxn
  • 56% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
OK...I finally found the instructions, but they're not for 1.9.3 as far as I can tell. Is there a step by step for 1.9.3 upgrade?

This is what I get when I try to install.

http://arkansascycling.com/betaforum/install/default.aspx 

mddubs
  • mddubs
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
14 years ago
Don't take it personally but that error is just basic ASP.NET knowledge, you have a long way to go. You can fix that problem by simply reading the information presented to you... turn custom errors off in your webconfig if you want to view ugly error messages remotely.

Doing this will just get you to the actual error message, and then you'll have to work it out from there.

I don't know anything about the 1.9.1 upgrade process, I've just been using YAF 1.9.3 from a clean install so I doubt i'll be able to help you any further.


UserPostedImage 

www.bunkerhollow.com  | www.careercomputing.com 

When I post fp:mddubs in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting. (Yes I stole this off Mek 🙂, who stole this off Ederon 🙂 )

stjaxn
  • stjaxn
  • 56% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
mddubs wrote:

Don't take it personally but that error is just basic ASP.NET knowledge, you have a long way to go. You can fix that problem by simply reading the information presented to you... turn custom errors off in your webconfig if you want to view ugly error messages remotely.

Doing this will just get you to the actual error message, and then you'll have to work it out from there.

I don't know anything about the 1.9.1 upgrade process, I've just been using YAF 1.9.3 from a clean install so I doubt i'll be able to help you any further.

Yeah...I've never written anything in ASP.net. I usually use the Simple Machines software, but couldn't this time due to server limitations. Maybe I'll just do a clean install of 1.9.3.

stjaxn
  • stjaxn
  • 56% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
mddubs wrote:

Don't take it personally but that error is just basic ASP.NET knowledge, you have a long way to go. You can fix that problem by simply reading the information presented to you... turn custom errors off in your webconfig if you want to view ugly error messages remotely.

Doing this will just get you to the actual error message, and then you'll have to work it out from there.

I don't know anything about the 1.9.1 upgrade process, I've just been using YAF 1.9.3 from a clean install so I doubt i'll be able to help you any further.

If nothing else, your post showed me how to see what the real errors are. So now I'm working through the errors, which so far have all been permission based.