YAFLogo

microsoul
  • microsoul
  • 89.60001% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
2008-07-03T02:35:08Z
I have update work fine, but under admin Board setting.

I received the error:

Forum Error

There has been a serious error loading the forum. No further information is available.

Please contact the administrator if this message persists.

Try Again


My Forum: Synology italia 
Sponsor
microsoul
  • microsoul
  • 89.60001% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
2008-07-03T08:10:18Z
In the log i have this:

System.NullReferenceException: Riferimento a un oggetto non impostato su un'istanza di oggetto.

in YAF.Pages.Admin.boardsettings.Page_Load(Object sender, EventArgs e)

in System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)

in System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e)

in System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)

in System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)

in System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

in System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

in System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

in System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

in System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)


My Forum: Synology italia 
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-07-03T13:05:01Z
Thanks for the bug report.
UserPostedImage 
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-07-03T14:17:45Z
Fixed and committed.
UserPostedImage