YAFLogo

guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
Hi there,

Can anyone tell me how to enable the possibility to add an attachment to your posts.

Thanks in advance,

Arco

Sponsor

Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
16 years ago
Arco wrote:

Hi there,

Can anyone tell me how to enable the possibility to add an attachment to your posts.

Thanks in advance,

Arco

On this forum it's not enabled except for admins. This is due to issues with possible abuse. (Uploading large files.. many files, etc.)

guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
Jaben wrote:

Arco wrote:

Hi there,

Can anyone tell me how to enable the possibility to add an attachment to your posts.

Thanks in advance,

Arco

On this forum it's not enabled except for admins. This is due to issues with possible abuse. (Uploading large files.. many files, etc.)

Jaben thanks for your reply, but what I mean is how to enable this in my own forum installation.

Mek
  • Mek
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
16 years ago
Goto : Admin - Access Masks (which is under Groups and Users).

If you want all members to be able to upload - edit Member Acecss Mask to true.

hth.


UserPostedImage

"It's a case of RTFM.. the only problem being we don't have a manual!"

When I post FP:Mek in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting. (Yes I stole this off Ederon 🙂 )

guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
Mek wrote:

Goto : Admin - Access Masks (which is under Groups and Users).

If you want all members to be able to upload - edit Member Acecss Mask to true.

hth.

Ok I did that but still no option to upload a file when posting a message, do I need a special editor or ?

test2005
16 years ago
OK....I'm running 1.9.2 and have not tested this feature, but I'm seeing the same thing. Access mask set to allow attachments, but no button apearing when posting a message.

I'll have a look.


.....the man in black fled across the desert..........and the gunslinger followed.....

test2005
16 years ago
OK...figured it out. You have to post the message first, then attach a file. Seems my file uploading isn't working. I'll check it tomorrow.
.....the man in black fled across the desert..........and the gunslinger followed.....

guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
test2005 wrote:

OK...figured it out. You have to post the message first, then attach a file. Seems my file uploading isn't working. I'll check it tomorrow.

Any news on this ?

guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
test2005 wrote:

OK...figured it out. You have to post the message first, then attach a file. Seems my file uploading isn't working. I'll check it tomorrow.

Hi there any news about this issue?

guest
  • guest
  • Guest Topic Starter
16 years ago
I've added this feature in my website. Users can upload Only pictures While posting. But there should be a really good algorithm to implement this feature. For example files should be deleted automaticaly if the user refuses to post his message. I'll post the code here soon.(currently 2 busy!)
cascadian
11 years ago
Hi I'm running Powered by YAF 1.9.5.5 BETA and I don't get the option to upload an attachment to my new posts even though I'm an admin and the access mask is set to allow uploads for admins, moderators, and members. Am I missing a setting somewhere else for this or is it potentially a bug or config issue.

Thanks for any tips on this!