YAFLogo

pre67vw
  • pre67vw
  • 64.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 months ago
I seem to have a problem with the digest email - the email seems to contain the complete source of the forum home page. Any pointers on how to fix this please?
Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
6 months ago
Looks like there is a problem with loading the digest html. You can test the digest and show errrors via Admin > Users and Roles > Digest > View Current Digest > Generate Digest
pre67vw
  • pre67vw
  • 64.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 months ago
Unknown server tag 'asp:HtmlIframe'.

 <asp:HtmlIframe id="DigestFrame" runat="server" style="width: 100%; height: 500px"></asp:HtmlIframe>

(This is from the sample web application)
pre67vw
  • pre67vw
  • 64.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 months ago
OK, I've got past this part by changing it to a regular iframe - now it looks like it's loading in the wrong url into the iframe -

/forum/forum/digest?token=

should my Forum Base URL Mask in the board settings include the /forum folder at the end?
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
6 months ago
Originally Posted by: pre67vw 

OK, I've got past this part by changing it to a regular iframe - now it looks like it's loading in the wrong url into the iframe -

/forum/forum/digest?token=

should my Forum Base URL Mask in the board settings include the /forum folder at the end?



No. Only the base url
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button