YAFLogo

ora
  • ora
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2021-08-17T06:50:22Z
I've been poking around this forum and the test forum. I've been getting errors when updating my signature both here and on the test forum. I also got an error page trying to pull up this thread  about what I believe to be a similar issue. Are these actual bugs in YAF or is the server here misconfigured?
ora

she/her

Sponsor
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2021-08-17T07:51:37Z
Be aware that both the support and the test forum run the latest preview version. For testing before release. If you found an error please post the error message. And i can fix it.
UserPostedImage
ora
  • ora
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2021-08-17T08:43:50Z
When submitting signature I get:

Quote:

Object reference not set to an instance of an object.

Source Error

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Stack Trace

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
YAF.Controls.EditUsersSignature.Save_Click(Object sender, EventArgs e) +43
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1889


ora

she/her

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2021-08-18T10:07:48Z
Thanks for your report. Issues should be fixed now.
UserPostedImage
Users browsing this topic