YAFLogo

squirrel
  • squirrel
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader Topic Starter
2021-02-16T16:00:16Z
YAF has come a LONG WAY since our last upgrade on one of our oldest forums. Very thankful here for all the work that has gone into it -- and hate to have first post in some time be notations of potential issues - but I know you need the info to address:

First issue - when sending lost password request (behavior can be reproduced here with Firefox browser) - after sending email request, Back button on form showing "mail sent" links to page validation failure (this screenshot from YAF) - behavior exhibits on our own forums as well:

image.png

Click to View Image14 View(s)

Second issue - not as important but still ODD and may require attention: A user account is for some reason associated with GoogleBot and Guest IP addresses in system - and in event log, same user account causes tons of IPv6 validation errors. User is NOT banned --

image.png

Click to View Image12 View(s)

Other than those two quirks so far - and some theming fixes I'm going to submit, I wanted to take moment again to thank all involved in the development and furthering of YAF -- I've got a lot of time under my belt with Bootstrap 3/4 and may have some things to offer - so going to try to step back up and give back more to YAF - it has been a huge factor in our forums staying online for the last 10 years, and I'm sure we'll be relying on it for many years more!


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
Sponsor
squirrel
  • squirrel
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader Topic Starter
2021-02-16T16:46:24Z
Screenshot of the YAF logged error RE: IPv6 and the guest user association and issues relating --

image.png

Click to View Image16 View(s)


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2021-02-17T11:07:54Z
Thanks for the Report. Issue should be fixed with the next update.

Quote:

I've got a lot of time under my belt with Bootstrap 3/4 and may have some things to offer - so going to try to step back up and give back more to YAF - it has been a huge factor in our forums staying online for the last 10 years, and I'm sure we'll be relying on it for many years more!

You might want to wait for the YAF 3.0 update (with the update to Bootstrap 5)


UserPostedImage
squirrel
  • squirrel
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader Topic Starter
2021-09-07T22:50:36Z
Contributed a small patch regarding this issue, after upgrading to latest code from the bug fixes.

After testing, it seems to be behaving on our own forums for handling IPv6 output to the forum pages for admins/moderators where IPv4 addresses were previously shown even if user connected via IPv6.  Additionally, some issues were noted where IPv4 address returned from IPHelper was the server's own IP address instead of the client address.

Hope it is useful -- thank you again for your continued work on this project!

https://github.com/YAFNET/YAFNET/pull/639 


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend