YAFLogo

tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2 years ago
I was writing a reply and clicked the Preview button, but all what I saw as a result were these two words:

Preview:

Message:

Fix this problem too, please. Currently using YAF 2.31.4.

Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
2 years ago
I don't see anything wrong here in the forum. Does this issue happen when posting a reply or a new topic?
tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2 years ago
When replying. For example, I write this:

 Post Preview Problem (1).png You have insufficient rights to see the content.

Then click the Preview button and see this:

 Post Preview Problem (2).png You have insufficient rights to see the content.

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
2 years ago
Well of course your preview is not displayed.

.alert-light {
    display: none!important
}

When you have this in your theme css file

tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2 years ago
This is the setting you recommended earlier to hide the clock and last visit time on the main forum page...

What to do now?

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
2 years ago
Originally Posted by: tecman 

This is the setting you recommended earlier to hide the clock and last visit time on the main forum page...

What to do now?

hide it only on the forum page..

.page-forum .alert-light {
    display: none!important
}
tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2 years ago
The CSS/DOM structure of the forum tends to change with every new release, and what worked in one build stops working in the next one...

That's why I always ask you to implement an option for the blocks I am turning off.

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
2 years ago
Originally Posted by: tecman 

The CSS/DOM structure of the forum tends to change with every new release, and what worked in one build stops working in the next one...

That's why I always ask you to implement an option for the blocks I am turning off.

Sorry but thats not correct. I only added a helper css class to make it easier to remove elements. nothing else has changed. I cant add an option for every element on the forum that would be insane,

tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2 years ago
No problems, I do understand 😀

And would like to say 'thank you' again for all your work. You are doing great things, keep up your good work!