YAFLogo

firebay
  • firebay
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 years ago
Hi, I install the YAT. other functions are working beside the editors.

The defaul editor seems BBCODE like your forum. I can see the upload button on toolbar as below picture
 4.jpg You have insufficient rights to see the content.

However, my one is missing this button
 3.jpg You have insufficient rights to see the content.

Then I change to ckeditor, the toolbar is blank
 2.jpg You have insufficient rights to see the content.

How to fix this?

Thanks
Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
6 years ago
The Upload button is only visible if the user has upload access for the current forum. You need to set the Upload Access via the Access Masks for each forum within your Board.

Go to Admin > Forums > Edit the forum you which to modify. On the edit page you can set an access mask for each user group (role). If you want to allow all users to upload set the Access Mask Member Access for the Group Member

Regarding the CKEditor are you getting any Java Script Error Messages in the Browser Console?
firebay
  • firebay
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

The Upload button is only visible if the user has upload access for the current forum. You need to set the Upload Access via the Access Masks for each forum within your Board.

Go to Admin > Forums > Edit the forum you which to modify. On the edit page you can set an access mask for each user group (role). If you want to allow all users to upload set the Access Mask Member Access for the Group Member

Regarding the CKEditor are you getting any Java Script Error Messages in the Browser Console?



It is already member acccess. There is no JS error if switch to CKEditor
 2016071401.jpg You have insufficient rights to see the content. 2016071402.jpg You have insufficient rights to see the content.
firebay
  • firebay
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

The Upload button is only visible if the user has upload access for the current forum. You need to set the Upload Access via the Access Masks for each forum within your Board.

Go to Admin > Forums > Edit the forum you which to modify. On the edit page you can set an access mask for each user group (role). If you want to allow all users to upload set the Access Mask Member Access for the Group Member

Regarding the CKEditor are you getting any Java Script Error Messages in the Browser Console?



If I set it to "ADMIN ACCESS", the upload button works. But member access not working.
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
6 years ago
Ok then go to Admin > Users and Roles > Access Masks > Edit the member Access Mask and check if the flag for Upload is set
firebay
  • firebay
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
6 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Ok then go to Admin > Users and Roles > Access Masks > Edit the member Access Mask and check if the flag for Upload is set



get it works. thanks a lot
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button