YAFLogo

rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
We just went live this morning after several months of testing and all of a sudden the Forum crashes repeatedly and logs the user off the site!

DNN 7.4.1 and YAF 2.2.2

Event log shows :

AbsoluteURL:/Default.aspx
DefaultDataProvider:DotNetNuke.Data.SqlDataProvider, DotNetNuke
ExceptionGUID:2fac1c2d-d401-451b-a877-6dcc442c211d
AssemblyVersion:7.4.1
PortalId:0
UserId:-1
TabId:156
RawUrl:/Forums/g/info/i/7/The-Hangar
Referrer:
UserAgent:Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MDDCJS; rv:11.0) like Gecko
ExceptionHash:T0RmEhHnwB2ZW3zCXD7S1w==
Message:Unable to find the Guest User!
StackTrace:


and another error:

ModuleId:2646
ModuleDefId:188
FriendlyName:Forum Posts
ModuleControlSource:DesktopModules/YAF.WhatsNew/YafDnnWhatsNew.ascx
AbsoluteURL:/Default.aspx
DefaultDataProvider:DotNetNuke.Data.SqlDataProvider, DotNetNuke
ExceptionGUID:a8336fba-fb44-4e16-b5b8-2aef9ac605f8
AssemblyVersion:7.4.1
PortalId:0
UserId:-1
TabId:88
RawUrl:/
Referrer:
UserAgent:Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MDDCJS; rv:11.0) like Gecko
ExceptionHash:MXkI6wkGdyn3Bhennq77+w==
Message:An exception was thrown while executing a resolve operation. See the InnerException for details. ---> Thread was being aborted. (See inner exception for details.)
StackTrace:


HELP!!!!!! Have about 2000 people really upset right now!!!!

Sponsor

rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Here is the YAF Log message:

Failure Initializing User/Page
http://www.mini-iac.org/Default.aspx?TabId=156&g=info&i=7&language=en-US&The-Hangar ).
System.ApplicationException: Unable to find the Guest User!
at YAF.Core.LoadPageFromDatabase.Handle(InitPageLoadEvent event)

ANYONE OUT THERE CAN HELP IT WOULD BE GREATLY APPRECIATED!!!!

HELP SAVE MY LIFE!!!!!!!:(
rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Error continues....with no further information that I can track down. The Guest user exists and is the only account in the Guest role....and that is the only role the guest user is in.

Anyone?
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
7 years ago
Did the error also occur when not logged in?
rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Did the error also occur when not logged in?



Not that I can tell... I seems to only occur when logged in....

I have been looking at this for so long today I am running in circles.

Any ideas?????

Thank you SOOOOO much for responding...
rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Did the error also occur when not logged in?



Just a constant bunch of these errors.....

 errors.png You have insufficient rights to see the content.
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
7 years ago
Ok my only option would be if I can look directly at the problem. can you create an host account in dnn and send me the credentials via pm or email. as soon as I finished with work (in 12-16 hours) I can look at the problem.
rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Ok my only option would be if I can look directly at the problem. can you create an host account in dnn and send me the credentials via pm or email. as soon as I finished with work (in 12-16 hours) I can look at the problem.



PM sent....
rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Originally Posted by: rbarrow 

Originally Posted by: tha_watcha 

Ok my only option would be if I can look directly at the problem. can you create an host account in dnn and send me the credentials via pm or email. as soon as I finished with work (in 12-16 hours) I can look at the problem.



PM sent....



The time keeps resetting on the forum system too...I have set my time zone 100 times and it keeps reverting to pure UTC...

not sure if related...just saying....
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
7 years ago
Originally Posted by: rbarrow 

Originally Posted by: rbarrow 

Originally Posted by: tha_watcha 

Ok my only option would be if I can look directly at the problem. can you create an host account in dnn and send me the credentials via pm or email. as soon as I finished with work (in 12-16 hours) I can look at the problem.



PM sent....



The time keeps resetting on the forum system too...I have set my time zone 100 times and it keeps reverting to pure UTC...

not sure if related...just saying....



It uses the time from your profile, you also need to adjust the time zone under My Profile -> Forum Settings.
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
7 years ago
Regarding the "Unable to find the Guest User!" i didnt find the problem yet, or anything wrong. Can you send me an email to support@yetanotherforum.net so i can send you a debug dll so the log contains more info?!
rbarrow
  • rbarrow
  • 82% (Honored)
  • YAF Lover Topic Starter
7 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Originally Posted by: rbarrow 

Originally Posted by: rbarrow 

Originally Posted by: tha_watcha 

Ok my only option would be if I can look directly at the problem. can you create an host account in dnn and send me the credentials via pm or email. as soon as I finished with work (in 12-16 hours) I can look at the problem.



PM sent....



The time keeps resetting on the forum system too...I have set my time zone 100 times and it keeps reverting to pure UTC...

not sure if related...just saying....



It uses the time from your profile, you also need to adjust the time zone under My Profile -> Forum Settings.



I have confirmed that the time zone in both the DNN and forum profiles are set correctly....but it seems to revert to UTC intermittently. Not sure if it is related but have had several users complain of this. I have confirmed that both locations and UTC are all set correctly.

This is NOT the biggest issue and it does not seemingly occur at the same time the forum kicks you out. When it kicks you out, it completely logs you out of the WHOLE website and gives you a "blank" page (skin still displays but no forum shows). Log back in and go to forum page....it is all right there.



YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button