YAFLogo

AdwardPaul
  • AdwardPaul
  • 59% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
8 years ago
🙂 hello , i love this yaf forum product very much ,thanks to every developers!

But there are some problems i can't solve by myself, i need some help..

As everyone knows ,we can't use Google,Twitter,YouTube and so on...

so,there are some function we can't use normally.

For example we can't get the Googles's api ,so i have to replace them with Microsoft's api..

That's can work normally.

But when i go to some pages like search page and topic page, my page can't refresh because some similarly reasons.

I find the problem, But I can't fix it.

The problem is i can't get '',so i want to remove it from my code , but i can't find it.

I find everywhere, but i don't know where does this code automatically created~~~

Everytime when i go to the Search and Topic page,the


tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
8 years ago
Sorry but it can take some time until someone answers, I look in to the problem as soon as i'm back from work.

Which yaf version are you using?

Ps.: spamming the forum usually doesn't help to get a faster response or any at all.

AdwardPaul
  • AdwardPaul
  • 59% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
8 years ago
sorry about that..🤔

very sorry...

my version is 2.1.2

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
8 years ago
That Script is injected for the Twitter BB Code. If you want to remove the script you need to remove the BB Code Extension under Admin -> Settings -> BB Code Extensions -> Delete the TWITTER Extension.
AdwardPaul
  • AdwardPaul
  • 59% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
8 years ago
The problem has solved. I really appreciate for this.

I'd been trying to modify the 'twitter api' code snippets in the bebind-code ,but never seem to be able to fix it.

:cheesy:

I'm sorry for junk mail.

And I'll pay more attention and effort to help others anything I could in this forum.