YAFLogo

Rawbert
  • Rawbert
  • 94.2% (Exalted)
  • YAF Commander Topic Starter
10 years ago
Upgraded from 117 to the latest 125 package, installation was successful.
After the upgrade I can't access any of the forums or admin/host settings, it says:

Server Error
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.


Rebooting server and clearing cache didn't help. I'm on dnn 7.0.4, Windows 2008 VPS, SQL 2008 Express, iis 7, .net v4.
I never modified url's via modules like ifinity urlmaster nor manually.
Any help would be greatly appreciated!

Thanks,
Rob
Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
10 years ago
There was only one change i removed the aspx extension from the url. Looks like this doesn't work in your installation, Updated Build 5126 is online.
Rawbert
  • Rawbert
  • 94.2% (Exalted)
  • YAF Commander Topic Starter
10 years ago
Thanks Watcha,
It works now, but it didn't fix my original problem I was hoping for.. I can't create new Forums or edit existing ones, when I click the save button the whole page greys out and nothing is clickable anymore.. I'll start a new thread for that.
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button