YAFLogo

SaiDon
  • SaiDon
  • 71% (Friendly)
  • YAF Lover Topic Starter
9 years ago
Dear all,

Please help me resolve a error "HTTP Error 500.19 - Internal Server Error" when publishing YAF 1.9.6.1 on windows 8

Thanks,

SaiDon

=======================

HTTP Error 500.19 - Internal Server Error

The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.

Detailed Error Information:

Module

IIS Web Core

Notification

BeginRequest

Handler

Not yet determined

Error Code

0x80070021

Config Error

This configuration section cannot be used at this path. This happens when the section is locked at a parent level. Locking is either by default (overrideModeDefault="Deny"), or set explicitly by a location tag with overrideMode="Deny" or the legacy allowOverride="false".

Config File

\\?\D:\IT PRO\PUBLIC\Forum\web.config

Requested URL

http://localhost:80/forumyaf

Physical Path

D:\IT PRO\PUBLIC\Forum

Logon Method

Not yet determined

Logon User

Not yet determined

Config Source:

112:

113:

114:

Sponsor

squirrel
9 years ago
You have an ASP.NET configuration error, or an error in your web.config.

Verify that YAF is operating from it's own "Virtual Root" -- basically, you need to take the YAF folder (if it's not in the website root) and tell IIS that it needs to be it's own Application. Additionally, you need to verify that the web.config is in the YAF main folder. Also verify that proper ASP.NET version is selected...


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
SaiDon
  • SaiDon
  • 71% (Friendly)
  • YAF Lover Topic Starter
9 years ago
Originally Posted by: squirrel 

You have an ASP.NET configuration error, or an error in your web.config.

Verify that YAF is operating from it's own "Virtual Root" -- basically, you need to take the YAF folder (if it's not in the website root) and tell IIS that it needs to be it's own Application. Additionally, you need to verify that the web.config is in the YAF main folder. Also verify that proper ASP.NET version is selected...

I Publish forum from Source

Then I use IIS on windows 8, Add Virtual Directory in IIS. (dot net framework 4.0)

I am not sure this issue from IIS or file web.config..

Please help me

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3