YAFLogo

kdtbzvn
  • kdtbzvn
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
I try to insert youtube videos on my blog, but instead of displaying video, this article shows only the code.Can someone help me solve this problem.
P / s: I use bbcode to insert video the CKE editor BBcode.
Another problem, most of my editors are having problems, the issue is about a time after I use the editor to text editor, it is late. This only occurs in some and not all editors.
http://www.error.com.vn 
[URL="http://relam.vn"]mua sắm[/url]|[URL="http://tbz.vn"]rao vat[/URL] | [URL="http://dienhoatructuyen.com.vn"]Dien hoa[/URL]
Sponsor

kdtbzvn
  • kdtbzvn
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
No one can help me?
[URL="http://relam.vn"]mua sắm[/url]|[URL="http://tbz.vn"]rao vat[/URL] | [URL="http://dienhoatructuyen.com.vn"]Dien hoa[/URL]
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
11 years ago
Quote:

I try to insert youtube videos on my blog, but instead of displaying video, this article shows only the code.Can someone help me solve this problem.



What code are you entering?

If you want to use the youtube bbcode simply enter the url to the youtube video nothing more...


[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXX[/YOUTUBE]
kdtbzvn
  • kdtbzvn
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Quote:

I try to insert youtube videos on my blog, but instead of displaying video, this article shows only the code.Can someone help me solve this problem.



What code are you entering?

If you want to use the youtube bbcode simply enter the url to the youtube video nothing more...


[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXX[/YOUTUBE]




This is exactly what it shows, but it is not a video, it's just a string like this :
Quote:

[YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXX [/ YOUTUBE]

.
[URL="http://relam.vn"]mua sắm[/url]|[URL="http://tbz.vn"]rao vat[/URL] | [URL="http://dienhoatructuyen.com.vn"]Dien hoa[/URL]
kdtbzvn
  • kdtbzvn
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
I have found an error.It is a letter "s" in "https".
[URL="http://relam.vn"]mua sắm[/url]|[URL="http://tbz.vn"]rao vat[/URL] | [URL="http://dienhoatructuyen.com.vn"]Dien hoa[/URL]
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
11 years ago
Originally Posted by: kdtbzvn 

I have found an error.It is a letter "s" in "https".



You can fix that by modify the bb code extension. If you go to Admin -> BBCode Extensions -> On the "Youtube" Row Click on "Edit" (On the right) And replace the Search RegEx with this one...

\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]


And Save the changes.
Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader YAF Version: YAF 3.1.16
9 years ago
Originally Posted by: tha_watcha 

Originally Posted by: kdtbzvn 

I have found an error.It is a letter "s" in "https".



You can fix that by modify the bb code extension. If you go to Admin -> BBCode Extensions -> On the "Youtube" Row Click on "Edit" (On the right) And replace the Search RegEx with this one...

\[youtube\](?<inner>https://(?<prefix>[A-Za-z][A-Za-z][A-Za-z]?\.)?youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>http://(?<prefix>[A-Za-z][A-Za-z][A-Za-z]?\.)?youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]


And Save the changes.



Saved those changes, and now the HTTP YoUTube BBCode links are dead.
Gofer01
  • Gofer01
  • 100% (Exalted)
  • YAF Commander
9 years ago
Go to Admin > Host Settings > Editor and add the HTML element video in the textarea box. From the drop down menu use either TinyMCE(HTML) or Telerik RAD(HTML) and then save settings.
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
9 years ago
Originally Posted by: Zero2Cool 

Originally Posted by: tha_watcha 

Originally Posted by: kdtbzvn 

I have found an error.It is a letter "s" in "https".



You can fix that by modify the bb code extension. If you go to Admin -> BBCode Extensions -> On the "Youtube" Row Click on "Edit" (On the right) And replace the Search RegEx with this one...

\[youtube\](?<inner>https://(?<prefix>[A-Za-z][A-Za-z][A-Za-z]?\.)?youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>http://(?<prefix>[A-Za-z][A-Za-z][A-Za-z]?\.)?youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]


And Save the changes.



Saved those changes, and now the HTTP YoUTube BBCode links are dead.



I updated the post above with the fixed version

\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]


Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader YAF Version: YAF 3.1.16
9 years ago
\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]


I did this and "Unable to resolve the server's DNS address." is what I get for both HTTPS and HTTP YouTube links.


I went back to this one that allows HTTPS links, but not HTTP for now.
\[youtube\](?<inner>https://(?<prefix>[A-Za-z][A-Za-z][A-Za-z]?\.)?youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>http://(?<prefix>[A-Za-z][A-Za-z][A-Za-z]?\.)?youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
9 years ago
Sorry you also need to replace the Replace RegEx

<!-- BEGIN youtube --><div><iframe width="560" height="350" src=//youtube.com/embed/${id}?hd=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div><!-- END youtube -->
Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader YAF Version: YAF 3.1.16
9 years ago
These two settings did the trick for me! Thank you.

Replace RegEx:
<!-- BEGIN youtube --><div><iframe width="560" height="350" src=//youtube.com/embed/${id}?hd=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div><!-- END youtube -->



Search RegEx:
\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtube.com/watch\?v=(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))[^[]*\[/youtube\]|\[youtube\](?<inner>(?<prefix>.+?)youtu.be/(?<id>[0-9A-Za-z-_]{11}))\[/youtube\]
ttdlbk
  • ttdlbk
  • 50.6% (Neutral)
  • YAF Forumling
9 years ago
Originally Posted by: Gofer01 

Go to Admin > Host Settings > Editor and add the HTML element video in the textarea box. From the drop down menu use either TinyMCE(HTML) or Telerik RAD(HTML) and then save settings.


Thanks, i think that I can do it

YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button