YAFLogo

gmv4k
  • gmv4k
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago
First off, love yaf, great product.

I've been running 193 for awhile.... then my hosting company must have changed something and now i get an error. I've tried different web.configs, I've updated bin's.

Any ideas?

Server Error in '/' Application.

--------------------------------------------------------------------------------

Could not load file or assembly 'wwwAllJS' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly 'wwwAllJS' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'wwwAllJS' could not be loaded.

WRN: Assembly binding logging is turned OFF.

To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.

Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.

To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

Stack Trace:

[BadImageFormatException: Could not load file or assembly 'wwwAllJS' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.]

System.Reflection.Assembly._nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, Assembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection) +0

System.Reflection.Assembly.nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, Assembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection) +43

System.Reflection.Assembly.InternalLoad(AssemblyName assemblyRef, Evidence assemblySecurity, StackCrawlMark& stackMark, Boolean forIntrospection) +127

System.Reflection.Assembly.InternalLoad(String assemblyString, Evidence assemblySecurity, StackCrawlMark& stackMark, Boolean forIntrospection) +142

System.Reflection.Assembly.Load(String assemblyString) +28

System.Web.Configuration.CompilationSection.LoadAssemblyHelper(String assemblyName, Boolean starDirective) +46

[ConfigurationErrorsException: Could not load file or assembly 'wwwAllJS' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.]

System.Web.Configuration.CompilationSection.LoadAssemblyHelper(String assemblyName, Boolean starDirective) +613

System.Web.Configuration.CompilationSection.LoadAllAssembliesFromAppDomainBinDirectory() +203

System.Web.Configuration.CompilationSection.LoadAssembly(AssemblyInfo ai) +105

System.Web.Compilation.BuildManager.GetReferencedAssemblies(CompilationSection compConfig) +178

System.Web.Compilation.BuildProvidersCompiler..ctor(VirtualPath configPath, Boolean supportLocalization, String outputAssemblyName) +54

System.Web.Compilation.CodeDirectoryCompiler.GetCodeDirectoryAssembly(VirtualPath virtualDir, CodeDirectoryType dirType, String assemblyName, StringSet excludedSubdirectories, Boolean isDirectoryAllowed) +600

System.Web.Compilation.BuildManager.CompileCodeDirectory(VirtualPath virtualDir, CodeDirectoryType dirType, String assemblyName, StringSet excludedSubdirectories) +125

System.Web.Compilation.BuildManager.CompileCodeDirectories() +265

System.Web.Compilation.BuildManager.EnsureTopLevelFilesCompiled() +320

[HttpException (0x80004005): Could not load file or assembly 'wwwAllJS' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.]

System.Web.Compilation.BuildManager.ReportTopLevelCompilationException() +58

System.Web.Compilation.BuildManager.EnsureTopLevelFilesCompiled() +512

System.Web.Hosting.HostingEnvironment.Initialize(ApplicationManager appManager, IApplicationHost appHost, IConfigMapPathFactory configMapPathFactory, HostingEnvironmentParameters hostingParameters) +729

[HttpException (0x80004005): Could not load file or assembly 'wwwAllJS' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.]

System.Web.HttpRuntime.FirstRequestInit(HttpContext context) +8921851

System.Web.HttpRuntime.EnsureFirstRequestInit(HttpContext context) +85

System.Web.HttpRuntime.ProcessRequestNotificationPrivate(IIS7WorkerRequest wr, HttpContext context) +333

Sponsor

squirrel
10 years ago
Unfortunately, that error is not tied to YAF. There are no assemblies by that name in the YAF distribution. You will have to look at your application configuration, make sure YAF is isolated from your other ASP.NET apps if it's a stand-alone forum or check the configuration of your ASP.NET application if you have integrated it directly into your main website.
If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
gmv4k
  • gmv4k
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago
Thanks for the reply. The only thing really running is YAF on my site. I'm not sure what to try next. I'm guessing the hosting company ran an update or something bc now the same thing affected another site I have.

It's so crazy my google search for 'wwwAllJS' returns nothing.

squirrel
10 years ago
If you would, PM me your two website addresses so I may attempt a view on my end. I find it very interesting that two sites in a row are looking for this random DLL in an ASP.NET application.

Is YAF the only ASP.NET application on your one site, and are there any ASP.NET applications on the other site?

I can most likely help you get to the bottom of this, but have to do just a little visual on my end and will need a little more information from you. In all reality this is not a YAF issue, but I'll do what I can to help you get back online with your sites --


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
gmv4k
  • gmv4k
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago
Thanks for the offer, I finally found my problem. Seems like my hosting server was hacked and someone placed a suspicious dll file in my bin folder that was causing the problem.

Thanks for the responses. I should update my site to 196, knowing I have such great support.

Thanks again!!!

squirrel
10 years ago
If they were able to inject a DLL into your hosting space, I would be very leary of things like passwords and such. I would change your database user password that YAF uses to talk to the database (most likely a setting in your hosting control panel - and update the YAF db.config file with changes and restart YAF) and so on -- make sure your data is secure. There's no telling what a bad DLL could be capable of on a user's hosting (such as data mining your hosting or server) --


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend