YAFLogo

SWalters
  • SWalters
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago
Hello all,

I've just installed a fresh copy of DNN 6.1.5 and am trying to install the YAF DNN module (version 1.9.6.1) with it. DNN's extension wizard is hanging after the upload is complete.

The next prompt received is: "If you have reached this page it is because the installer needs to gather some information before proceeding." (radio buttons for selecting a skin/container/neither...) Clicking Next here simply causes the same prompt to come back up again. I've tried multiple browsers, turning off popups in DNN, fiddling with the cache settings...nothing I've tried fixes this. There are no errors in the web server's event log, and the DNN install appears to be functioning otherwise.

Unfortunately I'm new to DNN and (very) new to YAF, so I'm not sure where to look to be troubleshooting this. If anyone has any advice or has encountered this before, please let me know. I'm probably overlooking something obvious...

Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
10 years ago
Originally Posted by: SWalters 

Hello all,

I've just installed a fresh copy of DNN 6.1.5 and am trying to install the YAF DNN module (version 1.9.6.1) with it. DNN's extension wizard is hanging after the upload is complete.

The next prompt received is: "If you have reached this page it is because the installer needs to gather some information before proceeding." (radio buttons for selecting a skin/container/neither...) Clicking Next here simply causes the same prompt to come back up again. I've tried multiple browsers, turning off popups in DNN, fiddling with the cache settings...nothing I've tried fixes this. There are no errors in the web server's event log, and the DNN install appears to be functioning otherwise.

Unfortunately I'm new to DNN and (very) new to YAF, so I'm not sure where to look to be troubleshooting this. If anyone has any advice or has encountered this before, please let me know. I'm probably overlooking something obvious...

The Installer hangs because the zip file ist too huge, you need to increase the max request length in the web.config

<httpRuntime useFullyQualifiedRedirectUrl="true" maxRequestLength="10192" requestLengthDiskThreshold="108192" requestValidationMode="2.0" />
SWalters
  • SWalters
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago
Thanks for the reply. I'd already done that; it's not the problem. This issue occurs after the file has been uploaded.

EDIT: Okay, it put me on the right track at least. After I increased the executionTimeout, the module registers now.