YAFLogo

bmccaig
  • bmccaig
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago

forum 1.9.6 installed in a subfolder and using my master page.

menu(asp:Buttons not an actual menu control) items on my master page show tooltip for whatever yaf item was hovered last

I don't need any tooltip at all on these buttons.

Thanks for any ideas on how to end this behavior

Sponsor

JP
  • JP
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
10 years ago
I base my design on the red-grey theme...

I removed the jquery-tip-tip stuff statement from the theme.js file to fix it (colorgrey.js for the Red-Grey theme).

No fancy designed tooltips anymore, just standard ones, but they stay within the forum control...

"Good enough" for me...

Tha_watcha posted something when I asked about it - but it still snatched my other links too.

I started a general CSS topic regarding 1.9.6 where I ask all kind of newbie questions, including your issue:

http://forum.yetanotherforum.net/yaf_postst14077_1-9-6-RC1---CSS-questions.aspx 


He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask a question remains a fool forever. [Old Chinese Proverb]
bmccaig
  • bmccaig
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
10 years ago
Tha_watcha's namespace change worked for me. Didn't need to remove it completely. Thanks
JP
  • JP
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
10 years ago
Great, maybe I should give it another try then... 😉
He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask a question remains a fool forever. [Old Chinese Proverb]