YAFLogo

Racingtrader
10 years ago
I downloaded Mircosoft Webmatrix to updated to the latest version.

I uploaded all files and ran the installer I kept getting a "could not connect to database error" and now I am getting: I think I have more then 1 issue now. Lets start here.

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's configuration tag to point to a custom error page URL.

Sponsor

squirrel
10 years ago
Originally Posted by: Racingtrader 

I downloaded Mircosoft Webmatrix to updated to the latest version.

I uploaded all files and ran the installer I kept getting a "could not connect to database error" and now I am getting: I think I have more then 1 issue now. Lets start here.

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's configuration tag to point to a custom error page URL.

In order to see the true error, you need to do exactly what this response tells you: Edit your web.config file, change the line for custom errors to read:

<customErrors mode="off">
upload it back to the server, then run the page -- you will get a detailed error.


If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
Racingtrader
10 years ago
I found 2 web.config files. One is located under the root and the 2nd is in a folder called webconfigs with 2 other files in it plus a web.config. Which one do I edit.
Racingtrader
10 years ago
I tried editing both and I'm still getting the same error here is my edit:

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
10 years ago
You only need to Modify the Web.Config in the Root folder.

Did you run the Install Wizard to Create the Database? You need to run yourforumdomain.com/install/default.aspx First in order to setup YAF.

Racingtrader
10 years ago
I ran the installer but it would not connect to exisiting database. I edited the config file to update username/password. someone around there is when it went bad.
Racingtrader
10 years ago
I checked the file thru my ftp in the browser and noticed a error.

XML Parsing Error: not well-formed

ftp://ftp.racingtrader.ca/web.config 

Line Number 25, Column 38:

---------------------------------------------------^

This is how the config file is:

xxxx = removed info

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
10 years ago
Please change the line from

<customErrors mode="Off">
to

<customErrors mode="Off" />