YAFLogo

Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader Topic Starter
11 years ago
Hello,

I tried searching and couldn't find an answer anywhere, so I'm assuming this is going to be one of those "DUH" type of resolutions.

When I create a table, in the forums, it displays properly, however, once I submit it, the post ignores the html tags.

DotNetNuke - 5.6.2
YetAnotherForum.NET - 1.95.54750

You can view my issue below.
http://silentshouting.com/tabid/41/g/posts/m/14/Paste-Table.aspx 
Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
11 years ago
Only Html Tags which are specified in the Host Settings under Editors -> Accepted HTML Tags , can be used in a posting the rest will be ignored.

You need to add

table,tr,td,th

to the list. Then you can use tables.
Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader Topic Starter
11 years ago
Awesomeness! Thanks. I guess I should have figured that one on my own. Seeing it now, it's fairly obvious. D'oh!

Is there a list of the codes needed to utilize each "button" for a user? Example, there's the superscript upper/lower button, but no corresponding html tag with it.
RichP714
  • RichP714
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time
11 years ago
subscript
superscript
Enjoy!

Running YAF 1.9.5.5 final at: http://thecarversite.com 
Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader Topic Starter
11 years ago
Thank you. I do know the HTML tags, but was just hoping there was a list of the ones used with the buttons instead of adding everyone of them, know what I mean? Just wanted to add the ones utilized with the corresponding buttons. I think I have it now. 🙂
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button