YAFLogo

acandael
  • acandael
  • 62% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
11 years ago
Hi,

I upgraded my Yaf forum from version 1.9.5.4 to 1.9.5.5

But now if I try to access a forum post I get a 404 - File or directory not found. error.

Anyone experienced the same problem?

Through some stupid coincidence I cannot revert to a previous backup. So I'll have to solve this problem.

Thanks for your help,

Anthony Candaele

Belgium

Sponsor

acandael
  • acandael
  • 62% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
11 years ago
actually, it are not only blog post links that result in a 404 error but also links to the admin pages etc ...
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
11 years ago
Looks like a problem with the url rewriting

your links are like this

http://www.vlaamseschermbond.be/forumg/topics/f/13/Forum-Aankondigingen.aspx

but there should be a

http://www.vlaamseschermbond.be/forum/g/topics/f/13/Forum-Aankondigingen.aspx

Did you use Infinity url master to rewrite the dnn urls?

acandael
  • acandael
  • 62% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
11 years ago
Hi Tha_Watcha,

yes indeed I use iFinity Url Master on this website.

greetings,

Anthony

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
11 years ago
Originally Posted by: acandael 

Hi Tha_Watcha,

yes indeed I use iFinity Url Master on this website.

greetings,

Anthony

I might have a fix for this. Please Replace the module dll in your dnn bin folder with the one i attached.

acandael
  • acandael
  • 62% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
11 years ago
Hi Tha_Watcha,

ok, I don't have access to the server right now. I'll look for this tonight.

Thanks for looking into this

Anthony

acandael
  • acandael
  • 62% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
11 years ago
Hi Tha_Watcha,

I just replaced the module .dll and the forum links work again :)

Thanks a lot,

Anthony Candaele

webmaster Flemish Fencing Federation

www.vlaamseschermbond.be