YAFLogo

nordic
  • nordic
  • 92% (Exalted)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
Hi. This is no normal 🙂 After update from today. And deploy. This is final effect 🙂

And please. Where is the setting to set displej forum no full width.

This forum is sized in center. In default installation is in full width. Center is fine 🙂

Sponsor

Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
11 years ago
Looks like you didn't update all the files correctly. You're missing images and the theme CSS appears to be outdated.
nordic
  • nordic
  • 92% (Exalted)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
Originally Posted by: Jaben 

Looks like you didn't update all the files correctly. You're missing images and the theme CSS appears to be outdated.

I try again and the result is the same. revision 4706.

I testing in all available browsers (opera, chrome, IE9, firefox).

logan
  • logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
11 years ago
Add a post to the forum. i think the widths are set with % values and LAST POST is too wide.

As for missing images in solution explorer select the YAF project and the click thhe icon to Show all files

Then look in the theme folders and right click and select "Include in Project" any images that are just the plain white folder icon, they will be added and will get Published.


test
nordic
  • nordic
  • 92% (Exalted)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
Originally Posted by: logan 

Add a post to the forum. i think the widths are set with % values and LAST POST is too wide.

As for missing images in solution explorer select the YAF project and the click thhe icon to Show all files

Then look in the theme folders and right click and select "Include in Project" any images that are just the plain white folder icon, they will be added and will get Published.

Ok. Problem solved with logo. But problem with picture from left menu in item Languages no.

logan
  • logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
11 years ago
Look in Resources/Icons should be green-globe.png
test
nordic
  • nordic
  • 92% (Exalted)
  • YAF Lover Topic Starter
11 years ago
Originally Posted by: logan 

Look in Resources/Icons should be green-globe.png

oh. Good 🙂 it works. Thank you.