aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-14T08:39:22Z
Hello,

for our Intranet we are using CMS software provided by immediacy. they have given rss feed plug in where you can put the rss feed address and it display the feed on the webpage. I have put BBC and couple of other feed and all are working fine. when I put feed address from any yet another forum it does not work. plug in does not display any error and only says feed can not be displayed. I have spoken to immediacy and they said there's something non-standard about their feed. I thought it is causing problem because of & sign but I checked few other feeds from yet another forum without & sign and same thing happens. I have also tried rss feed from this forum and it does not work. when I put this feed in the news crawler software, it is working fine.

my question: is there anything non-standadrd about RSS feed provided by yet another forum.

any suggestion

thank you.
Sponsor
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-14T09:06:39Z
Check this feed. Is it causing problems too?
http://forum.yetanotherf...ic.aspx?pg=Forum&c=2 
But all feed readers I know don't experience any difficulties with YAF feeds. I think it's you CMS plugin problem.
As to & simbols it's fixed in one of the latest svn revisions.

Anyway it will be checked for compatability.
aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-14T10:57:30Z
no it does not work and comes up with same message. I have tried these two feeds and working fine.
http://feeds.bbc.co.uk/nmfeeds/rss/snippet.xml 
http://tech.uk.msn.com/RSSUKTechandGadgets_WL.aspx 


I have also tried with this link and it does not work
http://forum.yetanotherf...f_rsstopic.aspx?pg=Forum 

I don't think it's anything to do with & sign. any other suggestions

thank you for your quick reply.
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-14T11:19:08Z
You're right the YAF feeds currently work incorrect.
aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-14T13:10:05Z
Is that a bug? do you know how to fix it?
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-15T05:48:57Z
I don't know is it YAF bug or not. It can be a badly implemented plugin.
I can see some problems in YAF implementation, but they should not cause problems in the place. Win7 reader plugin works fine. YAF RSS is implemented based on standard .NET Framework class. It's a standard implementation.
FeedDemon, FeedReader read them fine. Win7 widget too. Only some extra links are incorrect.
I think the main problem is in your plugin.

aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-15T11:21:49Z
thank you, I will talk to them.

I am trying to make my own plugin but having problem with proxy setting.
aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-16T08:44:56Z
Hello,

I think there's problem with YAF forum. I have made my own plug in and it's still not displaying YAF rss feed. I have tried feed from this forum and it does not work. I can see all other feeds.

I get this error when I put YAF feed in my reader.

Server Error in '/rss_feed2' Application.


The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

Source Error:


Line 46:
Line 47: // read the response
Line 48: WebResponse resp = wr.GetResponse();
Line 49: Stream stream = resp.GetResponseStream();
Line 50:


Source File: c:\Inetpub\wwwroot\rss_feed2\Default.aspx.cs Line: 48

Stack Trace:


[WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.]
System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() +5375213
_Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in c:\Inetpub\wwwroot\rss_feed2\Default.aspx.cs:48
System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14
System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +35
System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +50
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +627


bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-16T09:41:08Z
And what? Every feed reader or browser that I know reads YAF feeds.
In some cases some things don't work as expected. But they always read them.



aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-16T09:50:47Z
I am not blaming you or your software. I know all browsers and most of the software can read your feed. I have put that post to get some help. RSS feed & active directory both are new areas for me and I can not make that work.

thank you for your reply.
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-16T10:05:29Z
I'll look into it. But look yourself at any feed reader - it displays YAF feeds. DNN feed reader too.
I'll check it for standards compliance today, but I'm still sure that the problem is with your plug-ins implementation. :wink:
aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-16T10:14:01Z
thank you for that. I will also look at it from my side.

I have also created new post for active directory. do you have code for that?
aamadami
  •  aamadami
  • 58.4% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2010-09-17T07:59:07Z
hello bbobb,

I have spoken to plug in supplier and that's what they have came up with.

I have been looking at this futher this afternoon. I can confirm that Immediacy can communicate with this page with the settings as they stand (I've used the embed site plugin to browse to this url. Browsing to this url works (embed site & IE and other previously mentioned browser based applications all work) however Immediacy and your true RSS readers do not view this content properly, this indicates that there is something illegaly or incorrectly formatted for a true RSS reader to pick up where tehy are expecting true RSS XML. It has been observed that all of the other feeds we've looked at in IE if you view source they make a declaration at the top of the feed of "<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>" the YAF feeds are lacking this declaration.

This is something that we feel may be relevant to the correct function as a true RSS feed.
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-17T09:40:06Z
If the header
<rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0">
doesn't ring a bell withyour plugin­čśĽ , it's completely useless.
Frankly. YAF generates feeds on the fly as users have various access levels, it doesn't generates files.
Moreover server communicates a client xml content type explicitly. Not xml+rss or xml+atom. Keep it in mind while implementing a feed plug-in.
It's not a YAF problem.
Anyway as a result of our communication Atom feeds are fully implemented too and some minor bugs fixed. I'll commit it to svn tomorrow after testing. :-d
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-09-18T13:52:09Z
Added the xml header to generated output. Hopefully, it'll help in your case..
Users browsing this topic

    About Us

    The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

    Powered by Resharper Donate with PayPal button

    Project Twitter Updates

    Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved