YAFLogo

mccorm79
  • mccorm79
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
I just installed the latest release for YAF Forum. I can not get the preview button working.

when I click on the button, nothing happens. I can see the dopostback code in the status bar, but no preview is shown. The page does a postback, but no preview is shown. Just like this preview button does in this message.

What should happen with the "preview" button"

Sponsor

logan
  • logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
12 years ago
Works for me

mccorm79 wrote:

I just installed the latest release for YAF Forum. I can not get the preview button working.

when I click on the button, nothing happens. I can see the dopostback code in the status bar, but no preview is shown. The page does a postback, but no preview is shown. Just like this preview button does in this message.

What should happen with the "preview" button"


test
mccorm79
  • mccorm79
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
I get nothing. No preview box or anything.

Here is my browser configuration: Any ideas why it is not working?

Browser IE

Fullversion 8.0

ServicePack 0

BrowserBuild 8,0,7600,17136

MobileDevice False

DeviceName

Gecko False

GeckoBuildDate

Version 8

Majorver 8

Minorver 0

ContainerBrowser

ContainerVersion 0

ContainerFullversion

Crawler False

SessionCookies True

PersistentCookies True

JavaScriptEnabled True

VBScriptEnabled True

JavaEnabled Enabled

ActiveXEnabled True

SSL True

SSLActive False

SSLKeySize 128 bits

SSLEnabled True

Firewall False

OpenPorts 80, 1755, 554 are open ports

PopupsBlocked Not tested

ImagesEnabled True

HighSecurity False

Width 1280

WidthAvail 1259

Height 1024

HeightAvail 817

StyleSheets True

PNG True

FontSmoothing True

FontColor True

FontSize True

FontsInstalled arial, verdana, times, helvetica are installed fonts

TextSize Medium

Tables True

TableBGColor True

TableBGImage True

ColorDepth 16.77 Million Colors (32-bit True Color)

Frames True

IFrames True

DisplayXDPIActual 96 DPI

DisplayYDPIActual 96 DPI

DisplayXDPILogical 96 DPI

DisplayYDPILogical 96 DPI

Plugin_Flash Version 10 (Version 10,1,53,64)

Plugin_FlashVerEx 10,1,53,64

Plugin_Silverlight Installed (Version 4.0)

Plugin_SilverlightVerEx 4.0

Plugin_Director Not installed

Plugin_DirectorVerEx

Plugin_QuickTime Not determinable. Either QT is not installed or a version prior to 4.1.1 is installed.

Plugin_QuickTimeVerEx

Plugin_Acrobat Installed (Version 9.3.2)

Plugin_AcrobatVerEx 9.3.2

Plugin_RealPlayer Not installed

Plugin_RealPlayerBuild

Plugin_MediaPlayer Installed (Version 12.0.7600.16415)

Plugin_MediaPlayerVerEx 12.0.7600.16415

Plugin_Flip4Mac Not installed

Plugin_JavaVer Not tested

Plugin_iPIXViewer Not installed

Plugin_SVGViewer Not installed

Plugin_CrystalReports Not installed

Plugin_Viewpoint Not installed

Plugin_Authorware Not installed

Plugin_Mapguide Not installed

Plugin_Citrix Not installed

Plugin_Custom Not installed

Platform Windows 7

OSName Not tested

OSVersion Not tested

OSArch Not tested

NETCLRInstalled True

NETCLRVersion 3.5.30729

WinInstallerMinVer 2

NetMeetingBuild Not installed

JavaApplets True

JavaVersion Not tested

JavaVendor Not tested

MSJVMBuild Not tested

Plugin_JavaVer Not tested

JavaEnabled Enabled

ActiveXControls True

ActiveXEnabled True

JavaScript True

JavaScriptEnabled True

JavaScriptVer 1.5

JavaScriptBuild 5.8.16475

VBScript True

VBScriptEnabled True

VBScriptBuild 5.8.16546

XML True

MSXML Version 6

XMLHttpRequest True

DHTML True

FileUpload Yes

MobileDevice False

DeviceName

PDA False

WAP False

WAP_DeviceModel Unknown

WAP_Gateway

WAP_SubscriberID

WAP_MaxDeckSize 0

HDML False

CharHeightAvail 0

CharWidthAvail 0

Country US

Language English

LangUser en-us

LangSystem en-us

TimeZoneDiff No difference

BrowserDateTime Saturday, July 10, 2010 9:06:30 PM

BrowserDateTimeMS 1278810385964 ms