YAFLogo

doxa123
  • doxa123
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
12 years ago
I upgraded 1.9.4 RC1 to 1.9.4 RC2.

Sometimes there is no problem, all thanks show correctly but, sometimes all thanks show 0.

I attached an image.

How can i fix this?

I checked DB, all thanks are OK.

(is it related with web.config? I merged with WinMerge. And I debug with VS 2008 Pro.)

*****

This forum also has same problem. Second image shows my thanks.
Sponsor

Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
Can you open an issue on the tracker and put it in here?
Kamyar
  • Kamyar
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
I just encountered this problem in Here  and Here . Take a look at my thanks stats.
Strange. Other users' stats that have posts in there are correct.
Could not reproduce problem on my local machine. Just saw it here accidentally.
Jaben, could you run in debug mode while yaf db is set to this site's db and view the pages I have mentioned? the problem should be in userbox rendering. (that is if you can not reproduce the problem with test db like me of course.)

Update: Just noticed that my thanks stats are 0 right in this topic too!!!
If at first you don’t succeed, call it version 1.0
bbobb
  • bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
Kamyar, if you use latest svn it should be fixed there.
Look for bug number.
Kamyar
  • Kamyar
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
Bbobb,
I can't reproduce the problem so I'm not sure if it's fixed or not and since Jaben requested to open an issue in bugtracker just 3 days ago, I thought maybe it's still an open issue.
Could you please let me know in which commit no. this problem has fixed? I'm really curious about the cause of this weird behavior. It seems like the last message poster in a topic has 0 thanks in most cases.

If at first you don’t succeed, call it version 1.0
bbobb
  • bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
It originates from the bug fix
http://forum.yetanotherforum.net/yaf_postst10194_Bug-Thanks-list-get-more-than-4000-chars.aspx 
But unfortunately it was said that everything was OK and I was misguided
In r3385 the problem should be fixed.
Check it if you have some time.
Kamyar
  • Kamyar
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
Are you sure the 4000 chars is the problem?
I see this problem in topics with < 10 posts.
If at first you don’t succeed, call it version 1.0
bbobb
  • bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
This is a different problem with thanks. In some cases a last post displays null thanks count. It should be fixed in r3385. But it can be better if you'd checked it again, as you use viewstate with the feature and I'm not 100% sure if it works as expected.
doxa123
  • doxa123
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
12 years ago
Users still cannot thank to posts. I can't solve the problem yet.

When you thank a post, after u refresh thank will delete.
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button