YAFLogo

GothicWizard
a month ago
So installed fresh copy of DNN 9.11 on a new web site, got everything up and running fine. First module I installed is the newest YAF for DNN. Now the only thing the web site will display is "The page cannot be displayed because an internal server error has occurred."

I turned customErrors mode="Off" in the config file but that didn't give any new info. Same message.

See the site here; https://cyberpunk-news.online/ 

Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 仍 YAF Version: 3.0.3
a month ago
Looks like finally the dnn api dlls have been updated.

You should be able to restore the website if you update the entries in the web.config from

 <dependentAssembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
        <assemblyIdentity name="System.Web.Http" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-5.2.9.0" newVersion="5.2.7.0" />
      </dependentAssembly>

to

 <dependentAssembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
        <assemblyIdentity name="System.Web.Http" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-32767.32767.32767.32767" newVersion="5.2.9.0" />
      </dependentAssembly>

and the line from

<dependentAssembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
        <assemblyIdentity name="System.Web.Http.WebHost" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-32767.32767.32767.32767" newVersion="5.2.9.0" />
      </dependentAssembly>

to

<dependentAssembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
        <assemblyIdentity name="System.Web.Http.WebHost" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-5.2.9.0" newVersion="5.2.7.0" />
      </dependentAssembly>

I will release an updated version soon.

GothicWizard
a month ago
Thank for the attempt, tried to do that but still didn't work. So I just reinstalled the site. Any ETA when a fixed version will be released for DNN?
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 仍 YAF Version: 3.0.3
a month ago
First i need to find the issue, then i can release an updated version. Can you upload the log files? You can find them under "Portals\_default\Logs\[Current date].log.resources"
GothicWizard
20 days ago
Well I used your new version and well while it didn't crash the site this happened after I installed the module, I didn't even add it to the site yet, my entire theme/skin interface is gone. if you need any logs let me know.

https://cyberpunk-news.online/ 

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 仍 YAF Version: 3.0.3
19 days ago
Yes, as i wrote above i would need the logs to see the error messages.
GothicWizard
19 days ago
 InstallerLog20221110.resources.txt You have insufficient rights to see the content.

This is the only log file on the date in question with any data in it. I added the .txt extension on it so I could upload it. Let me know if you need anything else.

GothicWizard
19 days ago
Also if you need FTP access to my site let me know and I'll send you the info via PM.
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 仍 YAF Version: 3.0.3
18 days ago
Originally Posted by: GothicWizard 

 InstallerLog20221110.resources.txt You have insufficient rights to see the content.

This is the only log file on the date in question with any data in it. I added the .txt extension on it so I could upload it. Let me know if you need anything else.[/quote

Its odd that there is no error log. Can you turn custom errors of in the web.config?

<customErrors mode="Off" />

Then it should show the error message onhttps://cyberpunk-news.online/Resources/Shared/stylesheets/dnndefault/7.0.0/default.css?cdv=54 

I tried to reproduce the problem. Installed dnn 9.11.0 and then YAF 3.1.8. but i can not reproduce the isseu

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 仍 YAF Version: 3.0.3
17 days ago
If i try to access the css files it says now "File or directory not found."

Are those files exist on the server?