henrytai
  •  henrytai
  • 52.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2020-12-23T09:03:27Z
Helo every one!

I have Yaf forum installed. But now I'm having the problem: When I finished configuring the admin email to send email to registered users, I checked it again, but it doesn't seem to be working.
Everyone please support me!
Thank you!
2020-12-23_16-01-38.png

Click to View Image13 View(s)


2020-12-23_16-02-49.png

Click to View Image16 View(s)

Sponsor
tha_watcha
2020-12-23T12:22:44Z
I think the port should be 587 and not 465
UserPostedImage
henrytai
  •  henrytai
  • 52.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2020-12-24T01:08:18Z
Originally Posted by: tha_watcha 

I think the port should be 587 and not 465



I actually tried it on port 587 but things still don't work out.
I don't know what to do to fix it
2020-12-24_8-06-14.png

Click to View Image9 View(s)

tha_watcha
2020-12-25T03:31:07Z
Is ssl enabled for smtp in the app.config?

<add key="YAF.UseSMTPSSL" value="true" />

UserPostedImage
henrytai
  •  henrytai
  • 52.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2020-12-25T04:29:29Z
Originally Posted by: tha_watcha 

Is ssl enabled for smtp in the app.config?

<add key="YAF.UseSMTPSSL" value="true" />



I have checked and reset the value as you instructed above. But things still haven't changed.
2020-12-25_11-30-09.png

Click to View Image8 View(s)

2020-12-25_11-27-49.png

Click to View Image8 View(s)

tha_watcha
2020-12-25T04:54:36Z
Atleast for me it works with the following mail settings

<smtp deliveryMethod="Network" from="xxx@gmail.com">
	<network enableSsl="true" defaultCredentials="false" host="smtp.gmail.com" port="587" password="xxx" userName="xxx" />
</smtp>

UserPostedImage
henrytai
  •  henrytai
  • 52.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2020-12-25T05:06:33Z
Originally Posted by: tha_watcha 

Atleast for me it works with the following mail settings

<smtp deliveryMethod="Network" from="xxx@gmail.com">
	<network enableSsl="true" defaultCredentials="false" host="smtp.gmail.com" port="587" password="xxx" userName="xxx" />
</smtp>



Thank you so much!
I have done it

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved