YAFLogo

tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2020-05-13T14:53:46Z
I was writing a reply and clicked the Preview button, but all what I saw as a result were these two words:

Preview:

Message:

Fix this problem too, please. Currently using YAF 2.31.4.

Sponsor
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2020-05-13T15:23:34Z
I don't see anything wrong here in the forum. Does this issue happen when posting a reply or a new topic?
UserPostedImage
tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2020-05-14T06:38:43Z
When replying. For example, I write this:

Post Preview Problem (1).png

Click to View Image27 View(s)

Then click the Preview button and see this:

Post Preview Problem (2).png

Click to View Image27 View(s)

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2020-05-14T07:46:43Z
Well of course your preview is not displayed.

.alert-light {
    display: none!important
}

When you have this in your theme css file


UserPostedImage
tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2020-05-14T08:49:18Z
This is the setting you recommended earlier to hide the clock and last visit time on the main forum page...

What to do now?

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2020-05-14T09:28:42Z
Originally Posted by: tecman 

This is the setting you recommended earlier to hide the clock and last visit time on the main forum page...

What to do now?

hide it only on the forum page..

.page-forum .alert-light {
    display: none!important
}

UserPostedImage
tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2020-05-14T14:16:49Z
The CSS/DOM structure of the forum tends to change with every new release, and what worked in one build stops working in the next one...

That's why I always ask you to implement an option for the blocks I am turning off.

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2020-05-14T14:48:49Z
Originally Posted by: tecman 

The CSS/DOM structure of the forum tends to change with every new release, and what worked in one build stops working in the next one...

That's why I always ask you to implement an option for the blocks I am turning off.

Sorry but thats not correct. I only added a helper css class to make it easier to remove elements. nothing else has changed. I cant add an option for every element on the forum that would be insane,


UserPostedImage
tecman
  • tecman
  • 100% (Exalted)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
2020-05-15T05:33:13Z
No problems, I do understand 😀

And would like to say 'thank you' again for all your work. You are doing great things, keep up your good work!