YAFLogo

Ioklahoman
  • Ioklahoman
  • 63.8% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
2019-12-02T20:10:43Z
Install in one database with a different database prefix for each install?

Are there any instructions to install two separate boards on one domain?

I have been hunting for instructions on this but could not locate any.

domain Board separation:

thisdomain.com/forum/Board1

thisdomain.com/forum/Board2

Sponsor
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2019-12-04T12:01:57Z
The board id can be set in the forum control

<YAF:Forum runat="server" ID="forum" BoardID="1"></YAF:Forum>

So you need to create a boardNameA.aspx and a boardNameB.aspx and put the content of the default.aspx inside it. And set the Board ID to the board you want to use.


UserPostedImage
Ioklahoman
  • Ioklahoman
  • 63.8% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
2019-12-05T13:39:02Z
Thanks.

However I am thinking I made a mess by changing the board to multi-board after the initial installation.

After changing this portion of the app.config

<!--

******************************************************************

** BoardID Key ** Defaults to: 1 **

You can create as many boards as you want and they will function as separate

forums (with separate users). (Admin->Boards to create new boards.)

You can also specify "BoardID" in the forum control:

<YAF:Forum ID="Forum1" runat="server" BoardID="2" />

-->

<add key="YAF.BoardID" value="1" />

<add key="YAF.BoardID" value="2" />

******************************************************************************************************************************

1- I noticed the folder hierarchy changed to "domain.com/forum/1/" and "domain.com/forum/2/".

And each "numbered" folder has the Images, Theme and Uploads folder in each.

Not sure if I should put the respective "Board Page" inside each numbered folder; or inside the the root folder.

Current problem:

The Menu Links and all hyperlinks on the newly created Board pages still default to the Initial board page (default.aspx).

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.0 RC 2
2019-12-08T02:07:37Z
Did you set the Board id in the forum control?

It should work if ForceScriptName is not defined in the app.config:

<add key="YAF.ForceScriptName" value="default.aspx" />

This line should be not present!


UserPostedImage
Ioklahoman
  • Ioklahoman
  • 63.8% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
2019-12-09T07:19:13Z
I removed the line you mentioned and am getting better results. Thanks Again.