YAFLogo

Clutz134
  • Clutz134
  • 53% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
9 years ago
So I updated my forum from version 2.1.2 to 2.2.0 and am testing it locally before I put it live. However I tried to look at the new upload files facility and when I click the Upload New Files button the window appears for less than a second and then the page posts back and its gone. 😞

Help
Sponsor

Clutz134
  • Clutz134
  • 53% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
9 years ago
Just an update. When it posts back the querystring changes from:
~/forum/postmessage?f=70
to
~/forum/postmessage?g=postmessage&f=70

Managed to make it show the window by putting the button inside an updatepanel however now it seems to not upload files. I don't think the button would have anything to do with this so I'm stuck still.
What should it look like once it uploads a new file? I click on upload file and it does the progress bar incredibly (suspiciously) quickly and then the box empties. I thought this meant they would be in the list of attachments now but they are not.
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
9 years ago
Originally Posted by: Clutz134 

Just an update. When it posts back the querystring changes from:
~/forum/postmessage?f=70
to
~/forum/postmessage?g=postmessage&f=70

Managed to make it show the window by putting the button inside an updatepanel however now it seems to not upload files. I don't think the button would have anything to do with this so I'm stuck still.
What should it look like once it uploads a new file? I click on upload file and it does the progress bar incredibly (suspiciously) quickly and then the box empties. I thought this meant they would be in the list of attachments now but they are not.



Thanks for the report, issue will be fixed in 2.2.1. If you need a quick fix download the updated files from the GitHub repository from the commit

https://github.com/YAFNET/YAFNET/commit/b181c6759e765a1306ceafadcb193c21be82fa16 

and

https://github.com/YAFNET/YAFNET/commit/e8c9d3a1f254fffbe41dc70b49b63887c194645f 

Clutz134
  • Clutz134
  • 53% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
9 years ago
I tried the quickfix on the file yafsrc/YetAnotherForum.NET/controls/PostAttachments.ascx however it still seems to not upload the file
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
9 years ago
Originally Posted by: Clutz134 

I tried the quickfix on the file yafsrc/YetAnotherForum.NET/controls/PostAttachments.ascx however it still seems to not upload the file



So then there must be an error message in case anything goes wrong if the upload dialog doesnt close itself after the upload. Are you getting any error messages in the browser console, or yaf event log?
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button