YAFLogo

irish
  • irish
  • 50.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
I have installed YAF but it will not send out the registration emails. I have setup the mail.config file with the smtp server, port number, and credentials required. When I run wireshark, there is no smtp traffic being sent out. I have confirmed the send mail task is running and see that the message was generated by querying the db.

Could my firewall be preventing the traffic from being sent or am I just missing something?

I would appreciate any help I could get on the topic.

Cheers!

Irish
Sponsor

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 3.0.3
12 years ago
Originally Posted by: irish 

I have installed YAF but it will not send out the registration emails. I have setup the mail.config file with the smtp server, port number, and credentials required. When I run wireshark, there is no smtp traffic being sent out. I have confirmed the send mail task is running and see that the message was generated by querying the db.

Could my firewall be preventing the traffic from being sent or am I just missing something?

I would appreciate any help I could get on the topic.

Cheers!

Irish



When you open the Install/Upgrade Wizzard there is a function to test the Mail Function, it should also show an error Message when there is something wrong.
YAF Logo Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved
About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button