YAFLogo

Whitterz
  • Whitterz
  • 77% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
Hey Guys, I have just had some problems with my forum, and now had to reinstall them, But i managed to keep the members, but not their passwords.

Anyhow, I am now on 1.9.3 But my emails are taking ages to send, and this doesnt help, when I have people clicking lost password, and not recieving anything.

Can anyone help? I am on godaddy hosting, my emails are sending, but like 24hours later?

Thanks

Danny

Sponsor
Whitterz
  • Whitterz
  • 77% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
When i Click send email. it Says Mail Queued And then takes a long time to come through

Any Ideas ??

Whitterz
  • Whitterz
  • 77% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
Anybody....I could do with some help here???
Mek
  • Mek
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
14 years ago
Your SMTP settings are very likely to be wrong; Godaddy settings are stickied somewhere I believe.


UserPostedImage

"It's a case of RTFM.. the only problem being we don't have a manual!"

When I post FP:Mek in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting. (Yes I stole this off Ederon 🙂 )

Whitterz
  • Whitterz
  • 77% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
Hi Mek,

I have used them with no luck 😞

logan
  • logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
14 years ago
I use the following in mail.config running 1.9.4 beta on Godaddy.

Have you looked in the Event Log for email send errors.

I do get errors from Emailtopic but othewise everything sends, usually recieve mail within 15 seconds.

<smtp deliveryMethod="Network"  from="YOUREMAIL@YOURGODADDYDOMAIN.???">
                <network host="relay-hosting.secureserver.net"/>
            </smtp>

Use a email address that is linked to your domain, YOUREMAIL@YOURGODADDYDOMAIN.???

I tried setting up Gmail a while ago but could never get everything to work. alot of 5.7.1. denial errors.


test