YAFLogo

MASwaffer
  • MASwaffer
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
YAF 1.9.3

Windows Server 2003

IIS 6

.NET 2.0

I am getting a null reference with this stack trace:

Stack trace:

at YAF.Classes.Utils.YafBoardSettings.get_Name()

at YAF.Classes.Base.ForumPage.GeneratePageTitle()

at YAF.Classes.Base.ForumPage.ForumPage_Load(Object sender, EventArgs e)

at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)

at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)

at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

The wiki and .txt are a little sketchy on what permissions need to be set but I am guessing I missed something somewhere. Anyone know where to start looking?

Thanks!

Matt

http://forum.wildbunchracing.com 

Couldn't find anywhere to note that in any of the configs yet. Got through the configuration password part and the initial admin user creation then nothing.

Sponsor
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
14 years ago
Open up your web.config... save it so that your application recycles. It will fix the error.
MASwaffer
  • MASwaffer
  • 51.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
14 years ago
Wow.. when all else fails reboot huh? Thanks... worked like a charm. You rock!

Just an app pool recycle is all? Any idea why it does that?

Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
14 years ago
Yep, and it's fixed in the latest code.