YAFLogo

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 months ago
in chrome it looks correct...

 Screenshot 2023-08-21 142549.png You have insufficient rights to see the content.

Which browser are u using?

rainbow77
  • rainbow77
  • 66.4% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter YAF Version: 1.9.301
10 months ago
Now works. I don't know what has changed

😯

rainbow77
  • rainbow77
  • 66.4% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter YAF Version: 1.9.301
10 months ago
Search doesn't work
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 months ago
Can you be more specific?

Was the search index created? (does the folder search_index in the App_Data contains any files?)

 Did you try to create the index manually via the host settings > search?

rainbow77
  • rainbow77
  • 66.4% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter YAF Version: 1.9.301
10 months ago
I don't think I know how to do it.

In the indicated folder there are 2 files: segments.gen and segments, both of 1 KB

How do I create the index?

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 months ago
Normally the (re)index runs every 24 hours, but you can manually trigger the re-index of the search database via Host > Host Settings > Search > Re-Index Search.

And if under Host > Host Settings > Logs > Allow log Application Info is enabled you can see in the yaf event log if the search database was updated or if there was an error.

rainbow77
  • rainbow77
  • 66.4% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter YAF Version: 1.9.301
10 months ago
There is an error

UserPostedImage

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 months ago
Looks like there is no write Access to the App_Data folder the identity needs to have write access (Check the user identity running the IIS app (usually NETWORK SERVICE) and ensure that user has the proper rights to the App_Data folder.)
rainbow77
  • rainbow77
  • 66.4% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter YAF Version: 1.9.301
10 months ago
Thank you. Now works!
rainbow77
  • rainbow77
  • 66.4% (Friendly)
  • YAF Forumling Topic Starter YAF Version: 1.9.301
10 months ago
Doesn't show closed forum icon:

UserPostedImage

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 months ago
i can confirm the issue. Will be fixed in the next release YAF 3.1.15