YAFLogo

johnk
  • johnk
  • 74.8% (Friendly)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
Sponsor
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
10 years ago
Working for me... but I'll take a look at the event log.
Zero2Cool
  • Zero2Cool
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader YAF Version: YAF 3.1.16
10 years ago
for what its worth, I got the below response...

Server Error

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

johnk
  • johnk
  • 74.8% (Friendly)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
10 years ago

Working for me... but I'll take a look at the event log.

Originally Posted by: Jaben 

http://forum.yetanotherforum.net/yaf_messagehistory.aspx?m=61392 

Since this error is a 500 server error, I dont think it would appear in the YAF event log. It should appear in the raw server logs. :)

Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
10 years ago

Working for me... but I'll take a look at the event log.

Originally Posted by: johnk 

http://forum.yetanotherforum.net/yaf_messagehistory.aspx?m=61392 

Since this error is a 500 server error, I dont think it would appear in the YAF event log. It should appear in the raw server logs. :)

Originally Posted by: Jaben 

It's not happening to me so I believe it's a permission related issue. I'll add it to github to investigate.

johnk
  • johnk
  • 74.8% (Friendly)
  • YAF All-the-Time Topic Starter
10 years ago
Try logging out of forum and then clicking the link. That might work.
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
10 years ago
Fixed and scheduled for v2.1 release.