YAFLogo

ProNotion
  • ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
I am trying to get the social media login/registration working in a new site. I kind of have Facebook working but I'm having trouble with Twitter. Whenever I try and login with my Twitter account I get the error "The Twitter ID and Twitter Name does not match!" - I have checked and confirmed both are correct.

Any ideas what the issue is?

Sponsor
tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
12 years ago

I am trying to get the social media login/registration working in a new site. I kind of have Facebook working but I'm having trouble with Twitter. Whenever I try and login with my Twitter account I get the error "The Twitter ID and Twitter Name does not match!" - I have checked and confirmed both are correct.

Any ideas what the issue is?

Originally Posted by: ProNotion 

Its a bug and fixed in latest source code . This will be fixed in 1.96 Final

ProNotion
  • ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Thanks for the update. Is there an ETA on 1.96 Final release? In the interim would you say the current RC is stable enough for use in production?

Thanks, SImon

bbobb
  • bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
It's recommended to wait until a next release, it will contain bug fixes for bugs reported here and some perfomance tweaks. It doesn't have ETA but RC1 didn't contain too many bugs to postpone the next one for a very long time. If you didn't upgraded at RC1 time it's better to wait. It will not contain new features, but found bugs will be fixed and it'll contain some perfomance tweaks.
ProNotion
  • ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Unfortunately this was a clean install of the RC1 release and we have gone a bit far down the road to consider downgrading for a short period. Is there a definitive list of bugs that are outstanding or reported since the release of RC1?

Thanks

bbobb
  • bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
12 years ago
Simon, wait for Final or use the current repository code to compile it. As a said RC1 is not very buggy. IMHO. Use search for details begining with the release date.
ProNotion
  • ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
OK thanks, no problems building from the source.
ProNotion
  • ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Are there some SQL Updates that need to run in addition to building from the source as after deploying the dll's I am getting an exception "Procedure or function 'yaf_pageload' expects parameter '@CurrentTime', which was not supplied.".

Thanks

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
12 years ago

Are there some SQL Updates that need to run in addition to building from the source as after deploying the dll's I am getting an exception "Procedure or function 'yaf_pageload' expects parameter '@CurrentTime', which was not supplied.".

Thanks

Originally Posted by: ProNotion 

Yes you need to run the upgrade wizard ../install/default.aspx

ProNotion
  • ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
12 years ago
Sorted - thanks. Twitter and Facebook logins working a treat now!
EssexMale
10 years ago
I have followed the instructions in this  article but it just doesn't work for me in version 2.1.2

The single sign on is checked and I have set the callback url to the base url. All I get is the username/password dialog empty and it still says login. It doesn't matter what device I use I am not getting past the login screen. Any idea's what the issue is?

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 years ago

All I get is the username/password dialog empty and it still says login.

Where you able to connect the user or create a new user first? Or when exactly did you see the empty login dialog?

Did anything happen when you click on "Login or Register with Twitter"? Did you upgrade the urlrewriter.config on the last upgrade?

EssexMale
10 years ago
I follow the steps in that document for Twitter, get the 'Login or Register with Twitter' button & absolutely nothing happens except the username/password dialog is cleared on postback on button press. The values exist in the app.config file and I restart the application to load in the config values.

BTW: Google have changed things so the Google instructions require updating

tha_watcha
  • tha_watcha
  • 100% (Exalted)
  • YAF.NET Project Lead 🤴 YAF Version: 4.0.0 rc 2
10 years ago

I follow the steps in that document for Twitter, get the 'Login or Register with Twitter' button & absolutely nothing happens except the username/password dialog is cleared on postback on button press. The values exist in the app.config file and I restart the application to load in the config values.

Originally Posted by: EssexMale 

As i already wrote above this is an issue of the urlrewriter.config. Make sure this file is upgraded

EssexMale
10 years ago
I follow the steps each time when upgrading and not once have I ever seen documentation about upgrading that file

I replaced the contents from the upgrade file and it got further. Go to the Twitter login info then click CANCEL not authorise and it takes me back to:

/forum/?g=login (forum is the root folder)

which gives a 500 Internal Server error