mikkylo
  • Posts: 3
  • Joined: 08/03/2010
I just installed YAF-v1.9.4-RC1 on my hosting platform - Network Solutions. The Installation went well.
The forum is installed as a sub domain in my website. When the page loads on IE8 it generates a client side error.
I also discovered that the Side Nav Menu for administrative tasks is not visible. What could be the cause since this forum is a support forum for our clients and it needs to go live. The error details is given below


error Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB0.0; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2; FDM; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Timestamp: Mon, 8 Mar 2010 09:12:16 UTC


Message: ASP.NET Ajax client-side framework failed to load.
Line: 97
Char: 34
Code: 0
URI: http://forum.visualhr.co...fault.aspx?g=admin_admin 


Message: 'Sys' is undefined
Line: 110
Char: 1
Code: 0
URI: http://forum.visualhr.co...fault.aspx?g=admin_admin 


Message: 'Sys' is undefined
Line: 316
Char: 1
Code: 0
URI: http://forum.visualhr.co...fault.aspx?g=admin_admin 

mikkylo attached the following image(s):
Sponsor
Users browsing this topic
    Forum Jump  
    • You cannot post new topics in this forum.
    • You cannot reply to topics in this forum.
    • You cannot delete your posts in this forum.
    • You cannot edit your posts in this forum.
    • You cannot create polls in this forum.
    • You cannot vote in polls in this forum.

    About Us

    The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

    Powered by Resharper Donate with PayPal button

    Project Twitter Updates

    Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved