bbobb
  • Posts: 1558
  • Joined: 21/10/2008
subj
On the start page.
Tested in Safari and no things like this.
Sponsor
Jaben
  • Posts: 2544
  • Joined: 09/10/2004
Which page? On FireFox?
bbobb
  • Posts: 1558
  • Joined: 21/10/2008
Jaben wrote:

Which page? On FireFox?


Yes, when you login in as admin. ShoutBox is suspected.
May be it happens with a small forum list on the start page, I can't see it here.
Cache or something, but it's very irritating.


Jaben
  • Posts: 2544
  • Joined: 09/10/2004
Once again... this is on FireFox? Remember, for now you can disable the Shoutbox in the host settings.
bbobb
  • Posts: 1558
  • Joined: 21/10/2008
Jaben wrote:

this is on FireFox?


Yes. It can be individual problem as I switch between data layers, but anyway it should be reported for statistics.

herman_herman
  • Posts: 535
  • Joined: 19/05/2007
Same here.I noticed it when i enabled shoutbox.I had the same problem with one of my projects which was caused by Timer!
bbobb
  • Posts: 1558
  • Joined: 21/10/2008
The bug will be difficult to find. Looks like some issue with cache. Now it's disappeared.
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved