#1
I am testing 1.9.3 with one category and one forum:

Guest Users access mask is: No Access to the one forum.

Forum is marked 'Hide if No Access'...

When viewing the forum as a Guest, the forum does not appear, but the category still displays.

I have ver. 1.9.1.8 installed on a separate machine and when hiding all Forums within a category, the category itself is hidden.

Topic Starter
  • jasoncoe
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.8%
  • Joined: 30/09/2008
  • Posts: 3
#2
If I'm not mistaken, there must be at least one category displayed. Try adding a second category with a accessible forum for guest. The first category should then disappear.

.....the man in black fled across the desert..........and the gunslinger followed.....
  • test2005
  • Rank: YAF MVP
  • Reputation:
    Exalted
    100%
  • Medals:
    Medal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.
  • Joined: 12/02/2005
  • Posts: 761
  • Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
#3
Added a second category with one forum under it. This forum has read-only access for Guests.

The second category and forum display properly when viewing as a Guest.

The first category still shows up with no forums below it.
Topic Starter
  • jasoncoe
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.8%
  • Joined: 30/09/2008
  • Posts: 3
#4
dunno....I'd double check you mask settings again.
.....the man in black fled across the desert..........and the gunslinger followed.....
  • test2005
  • Rank: YAF MVP
  • Reputation:
    Exalted
    100%
  • Medals:
    Medal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.
  • Joined: 12/02/2005
  • Posts: 761
  • Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
#5
double checked...

I'm using the default Masks for Admin and Guest...

Admin Access has everything enabled, No Access has everything disabled..

Forums are set as follows:

Access:
Administrators - Admin Access
Guests - No Access

Forum is set to Hide if No Access

Guest user still sees the Category, but the Forums are properly hidden.

Is anyone else experiencing this or is it just me?
Topic Starter
  • jasoncoe
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.8%
  • Joined: 30/09/2008
  • Posts: 3
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved