KatjaAusFrankfurt
  • Posts: 13
  • Joined: 08/07/2019
Many thanks for the new version of yaf! The search funktion well. I could install and run the forum on my local mashineand test the search functionality.

As I tried to publish YAF to our test environment I did 1) clean solution and 2) build solution and 3) web compiler > recompile all files. After that visual studio showed me a message:
nuget package.PNG

I clicked "ja" and after that I bekome error after build process:
MSBuild Error.PNG

If I do the same with YAFNET-2.3.0.0-BETA1, I don't bekome the error with MSBuild. In the AFNET-v2.3.0.0-0 I bekome the error. I compared the project files of both versions and saw that latest version have some changes:
MSBuild in YAF-csproj File.PNG

Also in solution I see some changes (latest vs beta):
BuildScript 2.3.0.1.PNG
BuildScript Beta.PNG

The files are identical in both versions:
MSBuild in file system.PNG
tha_watcha
  • Posts: 4162
  • Joined: 06/03/2010
I cannot reproduce this you might need to manual restore the nuget packages via the manage nuget packages for soltion window!
UserPostedImage
KatjaAusFrankfurt
  • Posts: 13
  • Joined: 08/07/2019
Many thanks for your help. At the moment the search funktion well.

Other problem I have in admin/boardsettings: I have a new theme for yaf and want wo change defautl yaf logo to our custom logo. In admin settings I could select our logo, but after save button pushed the logo will be not changed. The theme was changed.

Change Logo failure.PNG
tha_watcha
  • Posts: 4162
  • Joined: 06/03/2010
Thanks for the report it's a bug and will be fixed with the next update!

As a quick workaround rename your logo to zagelogo.png then it should save
UserPostedImage

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved