#1
Hello,

I install Yaf on my webiste : www.mycollections.fr\forum

Everything looks ok, but when i try to click on register it looks like the redirection is not working as i stay on the same page.

Any clue are more than welcome.

Btw, thanks a lot for the great work.

Regards
Topic Starter
  • myCollections
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    50.6%
  • Joined: 24/01/2019
  • Posts: 1
  •  France
  • Location: France
#2
Did you setup the app.config and urlrwriter.config? In the sample application you would find the correct files!
test
  • tha_watcha
  • Rank: YAF.NET Project Lead
  • Reputation:
    Exalted
    100%
  • Medals:
    Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.
  • Joined: 06/03/2010
  • Posts: 3,984
  •  Germany
  • Thanks: 73 times
  • Was thanked: 1202 time(s) in 1029 post(s)
Users browsing this topic

 guest

Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved