#1
Hello,

I've had the forum installed on our server for a while and everything was working, also the emails.

Now, we've migrated everything to Microsoft Azure, with the same database, the same smtp settings etc. and emails are no longer being sent.

When we do for example a lost password action, everything seems to be going well, we get a message that an email is being sent, but this email never arrives. It's not our email settings, because on the old server it still works. We have no idea what is going wrong because there are no error messages to be found. How do we figure out what's going wrong?
Topic Starter
  • Emmy
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.2%
  • Joined: 27/11/2018
  • Posts: 2
  •  Belgium
  • Thanks: 1 times
#2
Originally Posted by: Emmy

Hello,

I've had the forum installed on our server for a while and everything was working, also the emails.

Now, we've migrated everything to Microsoft Azure, with the same database, the same smtp settings etc. and emails are no longer being sent.

When we do for example a lost password action, everything seems to be going well, we get a message that an email is being sent, but this email never arrives. It's not our email settings, because on the old server it still works. We have no idea what is going wrong because there are no error messages to be found. How do we figure out what's going wrong?



Are there any entries in the event log, under Admin > Maintenance > Event log?

test
  • tha_watcha
  • Rank: YAF.NET Project Lead
  • Reputation:
    Exalted
    100%
  • Medals:
    Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.
  • Joined: 06/03/2010
  • Posts: 3,983
  •  Germany
  • Thanks: 73 times
  • Was thanked: 1202 time(s) in 1029 post(s)
#3
Aha, that's something I can work with. I did not know about this function, was looking to far. There are indeed error logs.

Thank you!
Topic Starter
  • Emmy
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.2%
  • Joined: 27/11/2018
  • Posts: 2
  •  Belgium
  • Thanks: 1 times
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved