Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline vcsharp  
#1 Posted : Friday, April 6, 2018 7:28:18 AM(UTC)
vcsharp


Rank: YAF Lover

Reputation:

Joined: 10/3/2017(UTC)
Posts: 53
Man
India

Thanks: 19 times
Whenever I search for a simple term like spam or Akismet in all forums, I always get an empty result set returned. I know I have posted a topic a couple,of days ago that has the word Akismet and I am sure there are posts with the word spam in them, yet I see no results.

Question : Is the search functionality broken on support forums website?

Please take a look at the following video that shows this issue on support forums website: Video of this Issue.

Edited by user Sunday, April 8, 2018 6:05:17 AM(UTC)  | Reason: Added a video of this issue

Sponsor
Offline tha_watcha  
#2 Posted : Friday, April 6, 2018 3:05:34 PM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,806
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1169 time(s) in 999 post(s)
Fixed!
thanks 1 user thanked tha_watcha for this useful post.
vcsharp on 4/7/2018(UTC)
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error