Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline rubenc  
#1 Posted : Friday, June 30, 2017 1:13:37 PM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
Hello
I'm integrating YAF 2.2.3 to my web.form site AP.NET 4.5.2 vs2015

I can login but i cannot logout

the popup confrmation form is not appearing

Any Ideas?

rubenc

Edited by user Friday, June 30, 2017 1:21:26 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sponsor
Offline tha_watcha  
#2 Posted : Friday, June 30, 2017 3:32:59 PM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,614
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1131 time(s) in 962 post(s)
This is probly caused by a CSS or javascript error. When you try to logout are you see any Javascript errors in the browser console?
Offline rubenc  
#3 Posted : Friday, June 30, 2017 3:39:24 PM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
This is what it shows>

HTML1300: Navigation occurred.
forum
SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'selectmenu'
jquery.ForumExtensions.min.js (52,12296)
SCRIPT5007: Unable to get property 'settings' of undefined or null reference
forum (541,58)
jQuery.Deferred exception: Unable to get property 'Show' of undefined or null reference TypeError: Unable to get property 'Show' of undefined or null reference
at Anonymous function (http://cms.beta.winsir.net/forum/forum?g=forum:540:152)
at mightThrow (http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-3.1.0.js:3508:10)
at Anonymous function (http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-3.1.0.js:3576:12) undefined
SCRIPT5007: Unable to get property 'Show' of undefined or null reference
jquery-3.1.0.js (3793,3)
Offline tha_watcha  
#4 Posted : Saturday, July 1, 2017 10:36:50 AM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,614
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1131 time(s) in 962 post(s)
When i go to your site (http://cms.beta.winsir.net/forum/) i see that you load jquery 1.11.2 which is not compatible with YAF.

Also i see that you try to load the jquery libary 3 times.

Edited by moderator Saturday, July 1, 2017 10:39:01 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline rubenc  
#5 Posted : Saturday, July 1, 2017 11:59:50 AM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
What version do I need to use?
These are my references in _references.js:

Code:

/// <autosync enabled="true" />
/// <reference path="../forum/scripts/ckeditor/ckeditor.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/ckeditor/ckeditor_init.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/ckeditor/ckeditor_initbbcode.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/ckeditor/config.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/ckeditor/styles.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/installwizard.comb.min.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/jquery.fileupload.comb.min.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/jquery.forumextensions.min.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/jquery.ui.datepicker-farsi.min.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/jquery-2.2.3.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/jquery-ui-1.11.4.min.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/jquery-ui-i18n.min.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/tinymce/tinymce_init.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/tinymce/tinymce_initbbcode.js" />
/// <reference path="../forum/scripts/yafeditor/yafEditor.js" />
/// <reference path="../forum/themes/cleanslate/cleanslate.js" />
/// <reference path="../forum/themes/yafpro/yafpro.js" />
/// <reference path="../forum/themes/yafvision/yafvision.js" />
/// <reference path="../forum/themes/yafvision/yafvision_src.js" />
/// <reference path="../js/bootstrap.min.js" />
/// <reference path="../js/html5shiv.js" />
/// <reference path="../js/jquery.isotope.min.js" />
/// <reference path="../js/jquery.js" />
/// <reference path="../js/jquery.prettyphoto.js" />
/// <reference path="../js/main.js" />
/// <reference path="../js/respond.min.js" />
/// <reference path="../js/wow.min.js" />
/// <reference path="bootstrap.js" />
/// <reference path="jquery-3.1.0.js" />
/// <reference path="jquery-3.1.0.min.js" />
/// <reference path="jquery-3.1.0.slim.min.js" />
/// <reference path="modernizr-2.6.2.js" />
/// <reference path="respond.js" />

Edited by user Saturday, July 1, 2017 12:47:18 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline tha_watcha  
#6 Posted : Sunday, July 2, 2017 2:42:42 AM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,614
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1131 time(s) in 962 post(s)
Originally Posted by: rubenc Go to Quoted Post
What version do I need to use?


If possible use the latest version of jquery. the Minimum required version is 1.9.0

Offline rubenc  
#7 Posted : Monday, July 3, 2017 4:24:29 PM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
I don't know where you see that I use jquery version 1.11.2 and load it 3 times
my website uses jquery 3.1.0
And the slider that I use uses jquery 1.10.2

Offline tha_watcha  
#8 Posted : Tuesday, July 4, 2017 1:26:16 AM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,614
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1131 time(s) in 962 post(s)
Originally Posted by: rubenc Go to Quoted Post
I don't know where you see that I use jquery version 1.11.2 and load it 3 times
my website uses jquery 3.1.0
And the slider that I use uses jquery 1.10.2



look at the output your site try to load..

Code:

//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js
/js/jquery.js
http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-3.1.0.js


the problem is that your site injects the jquery 3.1.0 but this happens after the forum scripts are loaded. and it looks like the forum loads version 1.11.2 which is causing the problem. Did you have setup the version 1.11.2 in the app.config in the yaf appSettings ?

Offline rubenc  
#9 Posted : Tuesday, July 4, 2017 11:41:37 AM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
Yes I had that in appSettings from the YAF.SampleWebApplication-v2.0-C by mistake
But I installed latest version of YAF (2.2.3)

Now I changed it to the version that comes in the script folder of the installation folder

Code:

  <add key="YAF.JQueryOverrideFile" value="jquery-2.2.3.min.js" />
  <add key="YAF.JQueryUIOverrideFile" value="jquery-ui-1.11.4.min.js" />
  <add key="YAF.JQueryUIOverrideLangFile" value="jquery-ui-i18n.min.js" />


still same error
Sad

Edited by user Tuesday, July 4, 2017 11:45:26 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline tha_watcha  
#10 Posted : Wednesday, July 5, 2017 7:10:56 AM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,614
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1131 time(s) in 962 post(s)
You still have multiple loads of jquery. What happens when you remove the following code

Code:
<script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-3.1.0.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
(window.jQuery)||document.write('<script type="text/javascript" src="../Scripts/jquery-3.1.0.js"><\/script>');//]]>
</script>
Offline rubenc  
#11 Posted : Wednesday, July 5, 2017 11:46:42 AM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
Ok
Visual Studio 2015 web.forms site uses jquery to work properly with bootstrap, I have version 3.1.0, I cannot remove it

I disabled all jquery loads, and I only left 3.1.0 at the begging, still I got the error:

Code:

SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'selectmenu'
jquery.ForumExtensions.min.js (52,12296)
SCRIPT5007: Unable to get property 'settings' of undefined or null reference
forum (592,58)
SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'PageMethod'
forum (291,9)


NOTICE that the error is in jquery.ForumExtensions.min.js
And Forum.aspx is a webpage that I have in the /forum folder to run the forum control

Code:

<%@ Page Title="<%$ Resources:Recursos, SiteMaster_Foro %>" 
    Language="C#" MasterPageFile="~/Site.Master" 
    AutoEventWireup="true" CodeBehind="Forum.aspx.cs" 
    Inherits="CMS_WebSite.Forum"
    MaintainScrollPositionOnPostback="true"
    Culture="auto"
    UICulture="auto" %>

<%@ MasterType VirtualPath="~/Site.master" %>

<%@ Register TagPrefix="YAF" Assembly="YAF" Namespace="YAF" %> 

<asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="MainContent" runat="server">
    <YAF:Forum runat="server" ID="forum" BoardID="1" />
</asp:Content>


What I did is I went installing all versions of jquery down to 1.9.0, (the older you suggested) and got same result.
I left it with version 2.2.3 (same as in forum) for you to see it please

I think the error must be in the scripts from the forum from YAF-v2.2.3.0-Install.zip installation file.

The code that you want me to remove:
Code:

<script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-3.1.0.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
(window.jQuery)||document.write('<script type="text/javascript" src="../Scripts/jquery-3.1.0.js"><\/script>');//]]>
</script>

is loaded by the forum control so I cannot remove it, only by removing <YAF:Forum runat="server" ID="forum" BoardID="1" />, then it loads
Code:

<script src="../Scripts/jquery-2.2.3.js" type="text/javascript"></script>

Edited by user Wednesday, July 5, 2017 1:22:14 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline tha_watcha  
#12 Posted : Thursday, July 6, 2017 8:12:09 AM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,614
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1131 time(s) in 962 post(s)
Okay i try i again the forum injects the jquery js file here in the head section...

Code:

<link href="/forum/Content/forum.min.css" rel="stylesheet" type="text/css" /><link href="/forum/Themes/soclean/theme.css" rel="stylesheet" type="text/css" /><link href="//code.jquery.com/ui/1.11.4/themes/smoothness/jquery-ui.min.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<script type="text/javascript" src="//ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-2.2.3.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="//ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery.ui/1.11.4/jquery-ui.min.js"></script>
</head>


that code...

Code:
<script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-2.2.3.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
(window.jQuery)||document.write('<script type="text/javascript" src="../Scripts/jquery-2.2.3.js"><\/script>');//]]>
</script>


that code is not generated by the forum that comes from your site. as soon as i remove that everything works fine.

Edited by moderator Thursday, July 6, 2017 8:13:20 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline rubenc  
#13 Posted : Thursday, July 6, 2017 12:35:43 PM(UTC)
rubenc


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/13/2009(UTC)
Posts: 27

Thanks: 1 times
I think you should update the integration sample for the newest version of the forum
at least with vs 2015 and asp.net 4.5.1

Thank you anyways for your help

Update:
Ok, I found the solution, is very simple
just load your jquery version in the head section of the master page

Code:
<script src="Scripts/jquery-2.2.3.js" type="text/javascript"></script>


and comment the automatic load of it in the asp:ScriptManager control

Code:

<%--<asp:ScriptReference Name="jquery" />--%>


Thank you tha_watcha, I don't think I would have foud the solution without your assistance,
Wink

Edited by user Thursday, July 6, 2017 6:03:44 PM(UTC)  | Reason: Found solution

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error