MulleDK19
  •  MulleDK19
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2015-05-21T02:36:42Z
First of all, url rewriter didn't work, so I had to turn that off, or all pages except the main page returned 404.

Now the forum is running, but I have another issue. All the pages retain their old state until I hit F5.

Eg. if I go to the login page, enter my credentials, and click login, it returns me to the main page, however, the page looks like it did when I wasn't logged in, and I'm presented with the option to login or register. I have to hit F5, then it shows the new logged in state.

Same applies for everything. I create a new topic, then navigate to the forum I created it in, it's not there, until I hit F5.
Sponsor
Zero2Cool
2015-05-21T16:14:21Z
What browsers have you tried?
Do you have this online for us to view?
Have you looked for any EventLog entries in the Host Settings?
Have you looked for any errors on the browser console? (F12)
MulleDK19
  •  MulleDK19
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2015-05-22T04:20:16Z
Originally Posted by: Zero2Cool 

What browsers have you tried?
Do you have this online for us to view?
Have you looked for any EventLog entries in the Host Settings?
Have you looked for any errors on the browser console? (F12)



http://forums.ragepluginhook.net 

I've tried Chrome 43 and Internet Explorer 10. Same problem in both.
Nothing in the YAF logs, and browser doesn't report any errors.
tha_watcha
2015-05-22T09:59:24Z
Ajax features also doesn't seem to work. Are you using the default web.config?
UserPostedImage
MulleDK19
  •  MulleDK19
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2015-05-22T11:09:19Z
Originally Posted by: tha_watcha 

Ajax features also doesn't seem to work. Are you using the default web.config?



Yea, the one with 'recommended' in it (Albeit with the url rewriter disabled as it didn't work, and caused all pages to 404).

EDIT: Created a test forum that can be posted in without registering.

EDIT: Server is set to .NET 4 and I've tried both Classic and Integrated mode.
thaivq791985
2015-06-01T06:56:11Z
Originally Posted by: MulleDK19 

Eg. if I go to the login page, enter my credentials, and click login, it returns me to the main page, however, the page looks like it did when I wasn't logged in, and I'm presented with the option to login or register. I have to hit F5, then it shows the new logged in state.



I face exactly the same issue on my server. However, when I deploy YAF to another server, the forum runs smoothly. What should I do to trace this issue? Please help.

ngosihao
2015-06-01T09:48:04Z
I have same problem - My Forum: http://emdep.vn/diendan/ 

For All Page after change, must F5 to see changed
tha_watcha
2015-06-01T12:40:18Z
I assume this problems occurred with the latest release, and before that everything was ok?

My guess is that this is caused by the caching from the IIS.

Please try to remove all caching settings from the web.config

 <urlCompression doDynamicCompression="true" doStaticCompression="true" dynamicCompressionBeforeCache="true" />
    <staticContent>
      <clientCache cacheControlMaxAge="30.00:00:00" cacheControlMode="UseMaxAge" cacheControlCustom="" />
      <remove fileExtension=".css" />
      <mimeMap fileExtension=".css" mimeType="text/css; charset=UTF-8" />
      <remove fileExtension=".js" />
      <mimeMap fileExtension=".js" mimeType="application/javascript; charset=UTF-8" />
      <remove fileExtension=".html" />
      <mimeMap fileExtension=".html" mimeType="text/html; charset=UTF-8" />
      <remove fileExtension=".json" />
      <mimeMap fileExtension=".json" mimeType="application/json" />
	    <remove fileExtension=".ico" />
      <mimeMap fileExtension=".ico" mimeType="image/x-icon" />
    </staticContent>
		<caching>
      <profiles>
        <add extension=".png" policy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
        <add extension=".gif" policy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
        <add extension=".jpg" policy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
        <add extension=".js" policy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
        <add extension=".css" policy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
		    <add extension=".ico" policy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
        <add extension=".axd" kernelCachePolicy="CacheUntilChange" varyByHeaders="User-Agent" location="Client" />
      </profiles>
		</caching>
<httpProtocol allowKeepAlive="true">
      <customHeaders>
        <add name="Cache-Control" value="public, max-age=691200" />
      </customHeaders>
    </httpProtocol>


UserPostedImage

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved