mnichols
  • Posts: 1
  • Joined: 28/02/2014
Hello all,

I followed the directions provided in the documentation section to add YAF to my existing site in development.
I created a page called forums.aspx and placed it in my "~/Secured/" directory. It's important to note that in the project structure the forums.aspx is in a directory below the root and the YAF /forum directory is also below the root.
Example:
~
/Forum
/Secure

when i navigate to www.sitename.com/secure/forums.aspx  i see the main forums page (it also properly took me through the setup the first time i hit the page.)
but if i click on anything inside the forums i get

The resource cannot be found 404 error.

the error page shows that the resource that cannot be found is /forum/Forums.aspx.

Why is it looking for the Forums.aspx page in the forum dir and not the Secure dir?

Any help would be great.....new to YAF but liking it so far.
Zero2Cool
  • Posts: 1077
  • Joined: 26/04/2011
This sounds like a UrlRewriter.config issue to me.

Try using this https://github.com/YAFNE...f38185a73ee9a417f34acb29 

Also, make sure your app.config is set properly too. You should have ... I think it's baseurlmask set to ~/forum ... I'm not sure, I'd have to double check.
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved